Web Developer

Intercapital Invest SA

30-04-2008 | EXPIRA LA 30-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intercapital Invest angajeaza un Web Developer pentru sediul central din Bucuresti. Pozitia este full-time.

Profilul activitatii include integrarea si dezvoltarea de componente ale siteurilor si sistemelor companiei ce tin de front-end/back-end, dezvoltarea de interfete pentru afisarea si procesarea datelor atat pentru clienti cat si pentru utilizarea interna si integrarea fluxurilor de date de la furnizori externi sau din sistemele interne ale companiei.


CERINTE

Candidatul cautat are studii superioare finalizate sau in curs de finalizare; dispune de abilitati analitice si de lucru in echipa; are domiciliul stabil in Bucuresti; este caracterizat prin rigurozitate, buna organizare si atentie la detaliu. Candidatul ideal are cunostinte aplicate de programare web folosind tehnologii precum PHP, MySQL/PostgreSQL, Javascript.


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, un pachet salarial atractiv bazat pe experienta, performante si realizari, oportunitati de promovare in cadrul firmei, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale, beneficii aditionale.

Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie prin email la adresa cariera@intercapital.ro sau prin fax la numerele 222 8731 sau 222 8744. Te rugam sa mentionezi in scrisoarea de intentie pozitia pentru care aplici si cele mai reprezentative proiecte la care ai lucrat.

Alatura-te uneia din cele mai dinamice echipe de pe piata de capital. Te asteptam!


DESCRIEREA FIRMEI

Intercapital Invest este una dintre cele mai mari firme independente de intermediere pe piata de capital din Romania. Serviciile oferite includ tranzactionarea actiunilor, obligatiunilor si instrumentelor derivate, strategii de investitii si finantari pe piata de capital, tranzactionare online, consultanta si analiza financiara. Pentru detalii suplimentare va invitam sa vizitati www.intercapital.ro.