Web Designer CSS+HTML

Megatronic General Group

12-02-2014 | EXPIRA LA 14-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

WEB DESIGNERI - atributii: se ocupa de mutarea website-urilor clientilor societatii pe un tip de platforma tip CMS (ex. WordPress) in functie de procedurile societatii; asigura fluiditatea corecta a design-ului si a continutului atat pe ecrane cu rezolutie mare cat si pe device-uri mobile (iPad, iPhone, etc.); activitatea este full-time si se va desfasura doar la sediul sau punctele de lucru ale societatii; in functie de evolutia angajatului, se poate lucra si part-time daca se doreste.
Salariu: negociabil in functie de candidat.

Contractul de munca este pe perioada nedeterminata.
Perioada de proba maxima: 3 luni. Angajatii care se adapteaza rapid beneficiaza de micsorarea/anularea acesteia.


CERINTE

Obligatoriu:
Candidatul trebuie sa aiba cunostinte de:
- CSS & HTML (inclusiv HTML5 si CSS3)
- Photoshop
- JavaScript si experienta cu jQuery sunt plusuri.
- descurca cu deadline-uri stranse si face fata la modificari de ultim minut
- adapta la diferite alte cerinte prin cautarea informatiilor necesare desfasurarii activitii, aprofundarea si punerea acestora in aplicare.
- descurca cu mai multe sarcini simultan
- sa fie capabil sa isi insuseasca rapid procedurile de lucru, atat verbal cat si in scris si sa respecte termenele impuse,
- persoana stabila,
- perserverent in atingerea rezultatelor,
- spirit de echipa,
- capabil sa-si sustina punctele de vedere prin argumente clare,
- flexibil in comunicare, analitic, atitudine pozitiva
- capabil de efort sustinut pe perioade medii de timp


BENEFICII OFERITE

Oferim sistem de bonusare (procente) in functie de capacitatea, implicarea si vechimea acumulata in firma. Deasemenea, oferim posibilitatea de avansare prin dezvoltarea de echipe mici (2-3 persoane) unde un angajat capabil poate fi avansat pe functia de manager, urmand sa beneficieze de anumite avantaje.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 2008, societatea noastra ofera servicii de web design & servicii conexe si web development. In tot acest timp am ajuns sa deservim o gama larga de clienti pe plan international si sa incheiem parteneriate cu nume importante din mediul online international ghidandu-ne dupa trei principii: rapiditate, calitate si suport exceptional in orice situatie.