Web Designer

SANOMA HEARST ROMANIA SRL

24-11-2008 | EXPIRA LA 30-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Contribuie la realizarea si sustinerea dezvoltarii proiectelor web ale companiei sau a oricaror aplicatii multimedia create in scopuri de marketing sau promovare.

Realizeaza layouturi pentru pagini web, bannere online, editeaza imagini pentru publicare online, realizeaza animatii online, grafica web, template pentru newslettere, scheme de culori pentru portofoliul online al companiei.

Face mentenanata si imbunatateste grafica site-urilor web, realizeaza elemente de design noi pentru a creste audienta site-urilor web si fidelitatea vizitatorilor. Furnizeaza recomandari pentru imbunatatirea navigabilitatii, a interfetei grafice cu utilizatorii si a elementelor vizuale din site-uri. Colaboreaza cu restul echipei si colaboratorii externi pentru a identifica si publica elemente grafice pe site-uri. Raporteaza periodic Digital Publisherului si va lucra strans cu dezvoltatori de proiecte web si web editori.


CERINTE

Sunt apreciate usurinta in utilizare a tehnologiei pe de o parte si creativitatea si simtul artistic pe de alta parte. Experienta in utilizarea Dreamweave si cunostinte de baza HTML (ex. tabele, linkuri si meta taguri) si CSS. Aplicantul trebuie sa aiba experienta in dezvoltarea de aplicatii Flash, inclusiv ActionScript. De asemenea va trebui sa stie sa editeze, modifice si optimizeze imagini achizitionate de la fotografi sau agentii foto. Este obligatorie experienta cel putin 2 ani in activitati de web design si dezvoltare de aplicatii multimedia pentru utilizare online (Adobe Photoshop, Illustrator, Flash). Experienta in proiecte interactive. Capacitate de organizare si lucru atat independent cat si in echipa, intr-un mediu creativ. Punctualitate si simt de raspundere.


DESCRIEREA FIRMEI

Sanoma Hearst Romania is a joint venture between Sanoma Magazines International, top European magazine publisher and Hearst International, top USA media conglomerate. Sanoma Magazines International operates in 10 European countries (WE, CEE and Russia) managing top quality media products on very competitive markets.

In Romania, Sanoma Hearst publishes 15 titles with numerous brand extensions (Harper’s BAZAAR, Esquire, Marie Claire, Beau Monde, Cosmopolitan, Femeia de Azi, FHM, Mami, National Geographic, Story, Casa si Gradina, FEMEIA., Sanatatea de azi, Mamica de azi, Bucataria de azi) and also owns 11 Internet products (mami.ro, parinti.com, miresici.ro, femeia.ro, marieclaire.ro, cosmopolitan.ro, fhm.ro, natgeo.ro, newsreport.ro, casa-gradina.ro si bazaar.ro).

With more that 150 employees and a turnover of 12.4 million EUR in 2007, Sanoma Hearst Romania is one of the top publishers in Romania.

Our core values revolve around professionalism, quality products and continuous development according to the marketing trends. And yes, sometimes we create those trends!

That is why we can say that we are understanding the future!

http://www.sanomahearst.ro/