Web Designer

Valletta Group

02-10-2008 | EXPIRA LA 08-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o persoana ambitioasa, puternica, hotarata, dispusa si capabila sa lucreze sustinut, in conditii de termene limita stranse.
Solicitam o persoana cu abilitati de dezvoltare de website-uri profesionale, care sa incorporeze tehnologie recenta. Imaginatia si spiritul creativ-artistic sunt un plus.


CERINTE

Responsabilitati multiple:
- design si dezvoltare website-uri, atat pentru firma, cat si pentru clientii firmei Valletta Media, componenta a Valletta Group.
- design materiale promotionale de orice tip, atat pentru Valletta Group, cat si pentru clientii externi
- intretinere si promovare pentru website-urile din portofoliul dezvoltat in cadrul Valletta Group


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial include salariu fix si comision din proiecte, dar si alte bonificatii. Detaliile vor fi elaborate in cadrul interviului.
Valletta Group este un mediu dinamic si solicitant, pretentios, dar si corect. Daca sunt atribute pe care le apreciati si considerati ca locul dvs. este in echipa noastra, va asteptam CV-ul cu cel mai mare interes.


DESCRIEREA FIRMEI

Valletta Grup este un conglomerat de firme cu capital mixt romano-maltez ce activeaza atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala. Ne-am construit o reputatie excelenta pentru serviciile oferite in intermedieri imobiliare, constructii, renovari si decoratiuni interioare, constructie si implementare a strategiilor de marketing consultanta si productie publicitara, dezvoltare si promovare a imaginii in spatiul virtual.