Web designer

Vanguard

12-10-2007 | EXPIRA LA 11-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Rol:

Web designer-ul este responsabil de crearea si implementarea machetelor grafice originale pentru site-ul companiei in colaborare cu marketingul, managementul si departamentul tehnic. Va fi responsabil de structura si vizualizarea interfetelor si aplicatiilor web luand in considerare cerintele proiectului. Va face de asemenea sugestii legate de imbunatatirea site-ului si aplicatiilor din punct de vedere grafic. Va concepe si realiza bannere pentru Internet (gif/jpg/flash) care promoveaza serviciile si produsele firmei.

Principalele responsabilitati:

· Realizeaza mai multe variante de machete grafice pentru interfete si bannere web
· Urmareste criterii de calitate grafica, functionalitate si optimizare
· Urmareste cerintele de marketing/comunicare pentru realizarea bannerelor
· Realizeaza intretinerea site-ului si a altror aplicatii web/desktop din punct de vedere grafic si design.


CERINTE

Cerinte:

- Studii superioare
- Experienta relevanta in realizarea de machete grafice pentru site-uri web (prezentarea unui portofoliu este obligatorie)
- Cunoasterea foarte buna a programelor de editare grafica(Adobe Photoshop / Fireworks, Flash etc)
- Cunostiinte temeinice de HTML, CSS (Cascading Style Sheets), (JavaScript, ASP prezinta avantaj)
- Creativitate (foarte important) si simt artistic
- Flexibilitate si adaptabilitate
- Atentie la detalii


BENEFICII OFERITE

- Vei avea ocazia sa-ti imbogatesti portofoliul cu site-uri de renume, construite pe o tehnologie de ultima ora.
Creativitatea si talentul tau pot fi motorul unei cariere de mare anvergura!
- Pachet salarial atractiv
- Mediu de lucru profesional
- Asigurare medicala


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Vanguard a fost infiintata in anul 1994, cu scopul de a deveni cea mai buna companie de brokeraj online din Europa de Est.

In timp ce Vanguard a devenit una dintre cele mai bune companii de brokeraj online din Romania, a intrat deja pe piata din Bulgaria, si este pregatita sa atace noi piete din Uniunea Europeana si din intreaga lume, oferind produse si servicii revolutionare.

Clientii nostri pot tranzactiona actiuni ale companiilor romanesti, optiuni si contracte futures. Odata cu lansarea unor noi produse in anul 2007, vom oferi spre tranzactionare actiuni, indici, sectoare, valute si marfuri. Sistemul nostru de tranzactionare online ofera cotatii in timp-real, si cele mai recente instrumente de cercetare si analiza.

Daca doresti o oportunitate pentru a-ti dezvolta cariera la nivel international, intr-una dintre cele mai dinamice piete si in cadrul uneia dintre cele ma inovatoare companii, atunci Vanguard este compania potrivita. Alaturandu-te echipei Vanguard, ai posibilitatea de a aprofunda si dobandi noi cunostinte si abilitati.

Vanguard cauta angajati talentati si motivati in toate domeniile afacerii noastre, cu un nivel diferit de experienta si pregatire, pentru a contribui la succesul echipei noastre.

Doresti sa faci parte dintr-o companie aflata in plina expansiune intr-una dintre cele mai dinamice piete?
Vanguard cauta oameni talentati si motivati, care doresc sa lucreze pentru una dintre cele mai bune companii in domeniu.