Web designer

Dualmind AD SRL

24-10-2014 | EXPIRA LA 26-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Web designer Wanted... we preffer him alive!

Punem recompensa substantiala pe cap de web designer!
Echipa Dualmind are nevoie de o persoana inspirata, creativa, cu simt estetic, si cunostinte de operare Adobe Photoshop, avand experienta in proiectarea siteuri-lor si aplicatiilor web intr-un mediu de relationare client-service.
Dorinta de a crea site-uri noi si de a le duce spre standarde inalte, trebuie sa se imbine cu puterea de a discuta si relationa cu clientii, indiferent de situatie.
Cunostintele HTML si CSS sunt necesare, iar cele de JavaScript constituie un avantaj.
Abilitatea de a lucra in echipa cu partea de art si copy, trebuie sa se finalizeze intr-un punct in care cele 3 parti sa se completeze si sa creasca in idei noi.
Cautam un specialist Wordpress, gata sa-si prinda urechile in platformele sale si sa le scoata curate ca iepurele din joben.
Apreciem interesul si perseveranta, atunci cand acestea suplinesc o lacuna informationala sau tehnica, pentru ca nu lucram robotic.
Administrarea websiteurilor si a experientei avute, o asteptam pe mail la nicu@dualmind.ro, intr-un CV cu poza (ca tot exista smartphone).
Oferim un salariu atractiv, o echipa tanara si antrenanta, o terasa pe acoperis de vreo 500 de m... si bineinteles, incredere.
Va asteptam cu interes mailurile si Cv-urile.


CERINTE

- cunoasterea standardelor in vigoare cu impact asupra Internet-ului, precum si a specificului browser-elor celor mai des utilizate
- cunoasterea unuia dintre urmatoarele limbaje de programare : HTML, XHTML, CSS sau Javascript.
- Abilitati de utilizare a cel putin doua programe dintre urmatoarele : Adobe Photoshop, Paint Shop Pro, Macromedia Freehand, Adobe Illustrator, Corel Draw, Adobe PageMaker, Adobe InDesign, MS Powerpoint, Macromedia Director, Flash.
- Studii superioare
- minim 1 an experienta
- portofoliu de lucrari
- limba engleza (nivel avansat
)
- creativitate, organizare, seriozitate, atentie la detalii
- respectarea termenelor limita


BENEFICII OFERITE

- salariul se negociaza in cadrul interviului, in functie de portofoliu


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de publicitate