WAREHOUSE & TRANSPORTATION MANAGER

United Romanian Breweries Bereprod SRL

05-02-2006 | EXPIRA LA 07-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- We are looking to recruit talented, with a passion for excellence, highly motivated persons for the following position, to build and inspire business growth

- This challenging position is designed for enthusiastic professionals ready to prove their capabilities and which are focused on their professional growth and development.


CERINTE

- University degree;

- Knowledge of warehouse and transportation;

- Experience requested minimum of 3 years in a management position- in FMCG;

- Advanced multi - tasking skills.


BENEFICII OFERITE

The company offers a motivating compensations package related to performance, together with a friendly working environment.


DESCRIEREA FIRMEI

United Romanian Breweries, cunoscuta si ca Tuborg Romania, este prima companie de bere din Europa de Est care a dezvoltat un proiect green field, fiind una din cele mai moderne fabrici de bere nu numai din Romania, dar si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Atat resursele umane, cat si resursele materiale utilizate la construirea fabricii au fost in totalitate romanesti, demonstrand faptul ca in Romania poate fi realizat un proiect amplu, de o calitate excelenta, la standarde internationale. Deschiderea permanenta fata de consumatori si politica de transparenta totala care au caracterizat compania Tuborg inca de la inceputurile activitatii sale in Romania, au adus-o cat mai aproape de oameni, printr-o atitudine prietenoasa fata de toti romanii. Tuborg Romania produce la capacitate maxima, are peste 800 de angajati si contribuie anual cu milioane de dolari la economia Romaniei.