Voluntar Steaua

Hospice Casa Sperantei

19-02-2008 | EXPIRA LA 20-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Am dori sa va implicati in activitati care vi se potrivesc in asa fel incat sa lucrati la ele cu placere! Nu vrem ca voluntariatul sa fie o obligatie sau o povara. Vrem sa combinam placutul cu utilul si impreuna sa gasim cat mai multe idei creative pe care sa le punem in practica.


In asa fel incat nimeni sa nu se simta stresat sau obligat fata de aceste activitati de voluntariat, eu va voi anunta din timp activitatile la care vom avea nevoie de voi. Va voi comunica date, locul, orele necesare de lucru si activitatea. Si o ora dedicata fundatiei noastre este de apreciat!


CERINTE

Astfel, participand la organizarea diverselor activitati si evenimente de la fundatia noastra, am compilat o lista de activitati la care ati putea participa:

1) Standuri: Cu ocazia fiecarei sarbatori, Hospice organizeaza diverse standuri unde vindem diverse obicete, carti si felicitari. Valentine’s Day, Martisorul, 8 Martie, Pastele si Craciunul sunt ocazii ca noi sa ne organizam un stand si sa ne facem din ce in ce mai cunoscuti. Atributiile unui voluntar la stand constau in a: organiza standul, a tine inventarul standului, a completa chitante pentru cumparatori si a vinde cat mai multe obiecte.
2) Evenimente/ Conferinte: Pe parcursul anului noi organizam foarte multe concerte si conferinte. Colaboram cu multi artisti faimosi si ne organizam conferintele in cele mai prestigioase locuri. Este o ocazie sa cunoasteti cat mai multe persoane si sa ne ajutati cu pregatirea materialelor, distribuirea acestora si intampinarea participantilor.
3) STEAUA: Anul acesta am inceput o noua colaborare cu echipa Steaua. Vom participa la diverse meciuri unde va trebui sa avem grija de cutiile noastre de donatii. Cu aceasta ocazie voluntarii vor putea viziona meciul cat si sa cunoasca diversi fotbalisti.
4) Cutii de donatii: In curand vom avea la majoritatea bancilor si farmaciilor cutii de donatii pe care trebuie sa le strangem in fiecare luna. Voluntarii isi pot alege orice banca sau farmacie unde se pot duce la fiecare sfarsit de luna sa recupereze banii stransi.
5) Campania 2%: In fiecare an in lunile martie-mai organizam campania 2% unde fiecare poate sa-si transfere 2% din impozit catre fundatia noastra. Voluntarii ne pot ajuta sa duca formularele completate la diverse administratii financiare cat si sa ne ajute la completarea acestor fise.
6) Lucru Manual: Daca sunteti talentati ne puteti ajuta sa cream cat mai multe obiecte care se pot vinde la standurile noastre (bratari, cercei, suporturi lumanari, globuri, etc)
7) Newsletter: Anul acesta dorim sa cream un newsletter pe care sa-l trimitem in fiecare luna la donatorii si suporterii nostri. Voluntarii ne pot ajuta la scrierea articolelor si la asezarea acestora in pagina.


DESCRIEREA FIRMEI

Fundatia Hospice Casa Sperantei ingrijeste bolnavii de cancer in stadiu terminal.