Voluntar GREEN

Confidential

17-05-2011 | EXPIRA LA 16-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o echipa tanara in cautare de noi colegi, studenti, sau masteranzi, pasionati de voluntariat, (cu sau fara experienta in alte ONG-uri), cu disponibilitate de implicare in proiecte privind protejarea mediului inconjurator.

Te vom pune in tema cu tot ceea ce trebuie sa stii legat de domeniul nostru. La final iti putem pune la dispozitie adeverinta de practica si scrisoare de recomandare. Daca esti o persoana organizata, programul tau va putea fi flexibil iar anumite taskuri le-ai putea indeplini de acasa.

Daca simti ca te regasesti in descrierea de mai sus si iti doresti sa mergem in aceeasi directie, trimite un CV si scrisoare de intentie la luiza@ecoteca.ro.


ECOTECA este o asociatie tanara, dedicata protejarii mediului si mai ales managementului corespunzator al deseurilor. Proiectele noastre se desfasoara (deocamdata) in Bucuresti si online, in colaborare cu companii semnificative si cunoscute.


CERINTE

Daca esti un ecologist convins (si daca nu esti, vei deveni - e contagios), preferi sa biciclesti decat sa mergi cu masina, esti o persoana dinamica, prietenoasa, entuziasta, flexibila, cu foarte bune abilitati de comunicare, prezentare si negociere, atunci noi vrem sa te cunoastem!

Daca se dovedeste ca esti in relatii bune cu pachetul Office (Word, Excel, Power Point), navighezi cu usurinta pe Internet si esti pasionat de blogging si conturi Social Media, vom sustine impreuna cauza VERDE.