Vino alaturi de noi in elita restaurantelor! Intra acum in echipa VAPIANO ROMANIA ca Lucrator Comercial!

Vapiano Romania

26-05-2009 | EXPIRA LA 25-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Functia de Lucrator Comercial reprezinta prima treapta ierarhica in cadrul companiei noastre si presupune lucrul pe fiecare zona din restaurant ( pasta, pizza, salate , bucataria de preparare, bar, casierie, spalator ) munca in echipa si de asemenea contactul permanent cu clientii.
Ca si angajat al companiei noastre vei avea la dispozitie trainingul si resursele necesare pentru a te dezvolta in cadrul unei organizatii dinamice. Numai de tine depinde , ca intr-un timp relativ scurt, sa ajungi intr-o pozitie de management. Iti oferim inca de la inceput un pachet salarial motivant, timp de lucru flexibil si alte beneficii in cadrul companiei.


CERINTE

- Studii medii finalizate;
- Experienta anterioara in domeniu similar (restaurante, fast-food-uri sub franciza) constituie un avantaj;
- Experienta in bucatarie constituie un mare avantaj;
- Team player, abilitati de comunicare dezvoltate, capacitate de invatare si implicare.


BENEFICII OFERITE

- Salariu motivant;
- Training.


DESCRIEREA FIRMEI

“Daca iubesti stilul de viata european cu siguranta vei iubi si Vapiano!” este sloganul care defineste cel mai bine restaurantul pe care l-am deschis in Romania.

Vapiano este noul concept European inovator in materie de pizza, paste si salate. Un concept unic cu peste 30 de locatii deschise in intreaga lume si alte 100 de locatii ce urmeaza a fi deschise in Statele Unite, Europa si Orientul Mijlociu.

www.vapianointernational.com

Fiind un restaurant self-service nu cautam ospatari.