Video Chat Bucuresti Salarii garantate de peste 1500$ , siteuri care nu pot fi accesate din Romania

Avc Studio Video Chat

23-04-2010 | EXPIRA LA 24-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ei bine, aceasta activitate consta in dialogarea directa, prin intermediul internetului, calculatorului si al camerei video cu diverse persoane din toata lumea.Discutiile dintre model si membru pot avea atat caracter non-erotic, desfasurandu-se pe diferite teme ca de exemplu: viata personala si profesionala, hobby-uri, muzica sau umor, cat si erotic.Pentru linistea modelelor noastre, am ales sa lucram cu siteuri care nu pot fi accesate din Romania sub nici o forma. Ca o consecinta a seriozitatii de care am dat dovada, colaboram cu site-uri care ne-au asigurat exclusivitate pe Romania,siteuri de hostess online care trimit banii cu procent de peste 50%,siteuri hostess care nu au refund sau charge backs. Asta inseamna ca doar de la noi din studio poti lucra ca si model pe aceste site-uri.
Membrii care intra pe pagina, platesc un pret pe minut in timp ce comunica cu dumneavoastra, de aceea pentru atragerea lor sunt necesare poze care sa va reprezinte insotite de o descriere atractiva.


CERINTE

Sa ai minim 18 ani.
- Sa fii o persoana mereu cu zambetul pe buze.
- Sa il ai pe ???vino-n-coa???.
- Sa fii comunicativa.
- Sa cunosti limba engleza la nivel mediu si sa fii o persoana pe care sa o caracterizeze SERIOZITATEA.


BENEFICII OFERITE

Salariu mediu garantat de 700 $ + comision de 50% ??? 85% ( video chat )
- Plata salariului la 2 saptamani
- 1,5 USD/minut banii modelului, valoreaza o conversatie cu tine pe site-urile cu care lucram
- Site-uri cu exclusivitate ce nu pot fi accesate din Romania si Europa
- Suport tehnic 24/24 h pentru modele din domeniu video chat
- Sistem de target-uri si bonus-uri pentru motivarea personalului
- Un cadru de lucru modern amenajat si dotat pentru un job perfect
- Confortul psihic de a lucra intr-un studio video chat 100% legal ce respecta normele in vigoare pentru acest job
- Contract de colaborare/carte de munca lucru care iti faciliteaza obtinerea unui credit
Garantam discretie totala din partea noastra, ca studio (este unul dintre lucrurile cu care ne mandrim). Din momentul in care ajungi in colectivul nostru, TU vei fi cea mai importanta persoana pentru noi.


DESCRIEREA FIRMEI

Oferim conditii superioare de lucru, echipament tehnic de inalta calitate, avand 6 locatii in Bucuresti , Sibiusi Constantapentru ca fiecare model sa isi desfasoara activitatea in camera separata, beneficiind deintimitate si siguranta.
Site-urile cu care colaboram sunt dintre cele mai bine cotate la ora actuala,siteuri care nu pot fi accesate din Romania, pretul platit de un membru fiind intre 1$ si 8$ pe minut. Colaboram si cu siteuri cu exclusivitate care aplica un tarif ridicat clientilor lor.
Programul este flexibiliar mediul de lucru profesionist, cu calculatoare de ultima generatie, monitoare mari si camere video profesionale. Cautam sa avem cat mai multe colaborari fructuoase, bazate pe respect, incredere, seriozitate si sinceritate.
Toate modelele care vor lucra la studio-ul nostru vor avea suport tehnic 24/24 pentru ca ne dorim ca modelele noastre sa fie cat mai multumite.
In locatile noastre programul este flexibil, organizat in ture de opt ore (cinci zile din sapte), de noapte sau de zi (in functie de cum va putea modelul sa lucreze).Sau si part-time a cate 6 ore.
Din punct de vedere legal suntem corecti, respectand toate prevederile si legile care au fost publicate si aprobate pana in momentul de fata. In cazul unor noi legi sau modificari de legi, ne vom conforma acestora in cel mai scurt timp, astfel ca voi, modelele, sa nu aveti de suferit.
Daca doresti sa iti imbunatatesti situatia financiara, acum este momentul. Despre aceasta activitate multa lume isi face o parere gresita fara a sti exact ce presupune. Nu este agentie de escort, nu este prostitutie, nu trebuie sa intretii relatii sexuale cu nimeni, nu se fac filme pentru adulti, nu trebuie sa te intalnesti cu membrii cu care discuti pe siteuri, este doar o modalitate virtuala de a face bani, un cadru de lucru legal si civilizat, ce rotunjeste veniturile tale.
Garantam discretie totala din partea noastra, ca studio (este unul dintre lucrurile cu care ne mandrim). Din momentul in care ajungi in colectivul nostru, TU vei fi cea mai importanta persoana pentru noi.
www.avcstudio.ro