VERIFICATOR MARFA DEPOZIT -zona Faur-Republica

SC.EGIBO PROD IMPEX. SRL

21-04-2008 | EXPIRA LA 21-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Monitorizeaza cantitatea, calitatea si structura sortimentala a intrarilor si iesirilor din depozit
- Verifica marfa primita.
- Raporteaza diferentele sau distrugerile.
- Verifica periodic starea produselor stocate.


CERINTE

- Studii medii
- Foarte bune abilitati de a lucra in echipa
- Experienta de lucru intr-un depozit reprezinta un avantaj
- Cunostinte PC (Word, Excel )


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1992, GIPO este una dintre cele mai importante firme de comert cu produse pentru pescuit, camping si sport. Compania detine 40 de magazine la nivel national si un portofoliu de noua marci in domeniul pescuitului. Planurile de dezvoltare viitoare ale GIPO prevad o crestere a vinzarilor pe toate liniile de business si extinderea retelei de distributie.
Compania GIPO este liderul pietei romanesti de articole pentru petrecerea timpului liber. Este prezenta pe piata de 15 ani si are in componenta urmatoarele divizii:

- divizia de articole de pescuit care asigura comercializarea si distributia unora din cele mai importante branduri de profil: Shimano, Gamakatsu, Rapala, Storm, BlueFox, Tica, VMC
- divizia Camping- Sport, care aduce pe piata romaneasca nume cu rezonanta, printre care se numara: Campingaz, Coleman, SeacSub, Nordica, Rollerblade
-divizia gradina
Camping outdoor.
Iubesti muntele?

Ai spirit de aventura? Alaturate acum echipei de camping outdoor din cadru Gipo pe pozitii de top in domeniu Marketing, Vanzari, Retail.
Fideli sloganului nostru: \" Universul timpului tau liber\", misiunea noastra este de a va oferi produse de calitate si consultanta in alegerea acestora pentru ca dumneavoastra sa nu aveti altceva de facut decat sa va petreceti timpul liber in cel mai placut mod.
Echipa GIPO
Universul timpului tau liber