Vanzator terasa Cora Pantelimon

SC Romania Hypermarche SA

03-07-2020 | EXPIRA LA 03-07-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Deschidem terasa cu gratar si avem nevoie de tine pentru a ne ajuta sa ne intampinam clientii cu voie buna!
Vei pregati meniurile in functie de cerintele clientilor, vei verifica calitatea si cantitatea produselor, vei fi amabil si prompt in servirea clientilor si vei incasa contravaloarea produselor.
Lucrezi pe schimb cu un grataragiu, 2 zile cu 2 zile libere, in intervalul orar 9:00-20:00, pe durata de functionare a terasei.
Depune-ti CV-ul la serviciul clienti Cora Pantelimon.


CERINTE

Avem nevoie de persoane cu experienta in vanzarea la terasa, amabile si orientate spre client!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!