VANZARI ECHIPAMENTE BIROTICA, CONSUMABILE SI PAPETARIE

MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL

18-02-2014 | EXPIRA LA 20-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Munca in echipa, relatii cu clientii, facturare-ofertare clienti


CERINTE

Agent comercial pentru munca numai la birou. Persoana dinamica, comunicativa, sociabila, responsabila si cu experienta in domeniul vanzarilor


BENEFICII OFERITE

decontare transport, telefon firma


DESCRIEREA FIRMEI

MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este o companie cu capital integral romanesc infiintata in anul 1996, avand ca obiect principal de activitate distributia de echipamente de birotica, service specializat pentru echipamentele distribuite, reumplerea de cartuse inkjet si laserjet pentru orice tip si marca de copiatoare, faxuri si imprimante, chip-uri pentru resetarea cartuselor reumplute cu cerneala sau toner, distributia de piese de schimb si consumabile pentru orice marca de copiatoare, faxuri, imprimante si plottere, distributia de hartie pentru echipamentele de birotica si distributia de papetarie.

Reteaua de distributie a companiei MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este sustinuta de o infrastructura bine organizata la punctual de lucru din Str. Otesani Nr 25, Sector 2 , Bucuresti.
Distributia produselor, executia reparatiilor la echipamente si reumplerea cartuselor inkjet si laserjet se efectueaza dupa cum urmeaza:
pentru echipamente , piese de schimb si consumabile, livrarea se face la sediul companiei noastre sau la sediul clientului, prin comanda ferma.
pentru reumplerea cartuselor inkjet sau laserjet, aceasta operatiune se poate executa la sediul companiei noastre sau la sediul clientului, prin comanda ferma.
pentru executarea de reparatii la echipamentele de birotica, aceasta operatiune se poate executa la sediul companiei noastre sau la sediul clientului ,dupa caz, prin comanda ferma.
pentru hartie si papetarie livrarea se poate efectua la sediul clientului sau se pot achizitiona prodsele comandate, de la sediul companiei noastre.