USER EXPERIENCE DESIGNER

EXPREMIO MARKETING SRL

01-12-2012 | EXPIRA LA 01-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti creativ si pasionat de ultimele tehnologii?

Iti plac aplicatiile web si esti in permanenta curios sa le descoperi utilitatea?

Iti pui intrebari existentiale cand vezi o aplicatie care iti place?

Daca te consideri un mic vizionar atunci cand vine vorba de interfete grafice, daca poti sa iti imaginezi o aplicatie web si modul in care aceasta interactioneaza cu utilizatorul astfel incat sa ii ofere o experienta inedita si completa, atunci esti binevenit in echipa noastra.

Daca esti constient ca un proiect interactiv isi atinge scopul atunci cand un utilizator actioneaza exact asa cum noi ne dorim, daca "frumos", "artistic" si "creativ" sunt cuvinte care nu au sens fara "functional si eficient", atunci cu siguranta vei rezista impreuna cu noi.
Vei participa la proiecte indraznete si inovative, pentru clienti cu nume sonore. Te vei lupta cu provocari noi, chiar si in task-uri care iti pareau banale pana acum.

Va trebui sa gandesti in ansamblu, sa privesti de sus, sa intelegi si sa iti insusesti scopul fiecarui task de creatie, fie ca lucrezi la un simplu landing page, la interfata unui Web CRM, la o aplicatie smartphone sau chiar la o retea sociala.
Toate proiectele in care ne implicam sunt gandite sa duca utilizatorul de la un simplu internaut la un nou client. Sincer, nu ne multumim doar cu "brand awareness". Asa va trebui sa gandesti si tu.
Creativitatea si talentul ar trebui sa fie sugestiv evidentiate de lucrarile din portofoliul tau


CERINTE

Creativitate, viziune, claritate, eficienta. Orientare catre simplitate si usurinta in utilizare.
Nivel avansat in aplicatii de UI/UX Design (Photoshop, Ilustrator Fireworks etc.)
Cunostinte medii de Html / CSS
Minim 3 ani experienta pe un post similar
Limba Engleza - nivel avansat
Portofoliu de lucrari


BENEFICII OFERITE

Salariul nu este "bugetat", vei fi platit la standardul la care livrezi. Platim ore suplimentare, bonusam idei exceptionale.
Vei lucra pe proiecte indraznete, pentru clienti care conteaza, vei contribui activ la inovatie in web-ul romanesc.


DESCRIEREA FIRMEI

Marketing Interactiv conectat cu realitatea.

Livram concepte si solutii integrate, proiectate sa atraga, sa transforme si sa retina clienti din mediul online.

Suntem bine ancorati in industria Ospitalitatii, fiind parte a grupului Bit Soft, liderul national in solutii IT de profil, dar deservim excelent orice alta industrie.

De la solutii Web CRM (www.egenda.ro), pana la aplicatii Smartphone si comunitati online (www.booktopia.ro) care integreaza noile concepte web de socializare, toate proiectate sa interactioneze cu utilizatorii, dar si sa prelucreze date reale din mediul operational al companiei, reusim sa aducem mediul online ca sursa de rezultate in activitatea de zi cu zi a clientilor nostri.