Travel Consultant

MAXIM EVENTS & INCENTIVE

07-04-2008 | EXPIRA LA 07-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Mentinerea relatiei cu clientii, promovarea produselor companiei, organizare evenimente (conferinte, training-uri, team-building-uri etc)
- Insotirea grupurilor in cadrul evenimentelor organizate de noi pentru buna desfasurare a acestore (deplasari in tara si strainatate, inclusiv deplasari in weekend)
- Actualizarea informatiilor si ofertelor pe site-ul agentiei.


CERINTE

O persoana proactiva, avand bune capacitati de comunicare, capabila de a lua decizii rapide in situatii limita, motivata si care sa isi doreasca o cariera in vanzari / turism.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de business travel si organizare evenimente corporate.
Este o companie cu capital 100% privat, aparuta din nevoia de calitate a serviciilor in general, a celor de turism in particular. Bazandu-ne pe o experienta de 8 ani in domeniul organizarii de evenimente, pe buna cunoastere a serviciilor si turismului romanesc, incluzand aici atat cererea cat si oferta, am considerat oportun aportul pe care dorim sa il aducem dezvoltarii acestui segment extrem de important din viata companiilor romanesti dar si a fiecaruia dintre noi. Incercam prin fiecare pas pe care il facem sa intelegem si sa satisfacem cele mai diverse nevoi, cerinte si exigente pe care le intalnim.