Training in cercetare de piata - studii cantitative

IPSOS INTERACTIVE SERVICES EUROPE

04-03-2006 | EXPIRA LA 03-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti sa pui bazele unei cariere de succes?
Daca da, programul nostru de training este pentru tine!
Scopul programului este de a da absolventilor si studentilor in ani terminali posibilitatea de a intra in contact cu cercetarea de piata si de a-i ajuta sa puna bazele unei cariere de succes in acest domeniu. Pe o perioada de 4 saptamani se vor invata metodele si tehnicile de cercetare folosite in on-line, programele si tool-urile utilizate precum si implicarea in simulari pe proiect. Celor mai buni cursanti li se va oferi sansa de a se alatura echipei Ipsos Interactive Services Europe.

Programul va fi condus de specialistii nostri in on-line market research si va furniza cunostinte despre acest nou domeniu in Romania.


CERINTE

Esti motivat, creativ, ambitios, dinamic, comunicativ? Stii ce inseamna lucrul in echipa? Cunosti limba engleza la un nivel avansat?


Candidatul ideal este absolvent de Sociologie, Marketing, Cibernetica, Statistica sau Matematica sau student in anii terminali, avand cunostinte de market research.


DESCRIEREA FIRMEI

Ipsos se situeaza in top-ul primelor 3 companii de cercetare de piata din lume, este prezent in 49 de tari si desfasoara studii la nivel global in peste 100 de tari.
Ipsos a creat un business unitar ¿ cercetare bazata pe chestionar ¿ sustinut prin 5 specializari:
- explorarea potentialului si a tendintelor pietei ;
- testarea de produse si reclame ;
- construirea unei relatii intre producator si consumator ;
- studii de audienta, perceptie si consum media ;
- cercetari sociale si sondaje de opinie.

Ipsos Interactive Services este o structura dedicata cercetarii de piata on-line si functioneaza in doua platforme regionale : America de Nord si Europa.

Ipsos Interactive Services Europe cauta pentru sediul operational din Romania persoane exceptionale pentru a completa echipa de profesionisti in cercetare de piata.