Training in analiza de date

IPSOS INTERACTIVE SERVICES EUROPE

02-10-2006 | EXPIRA LA 08-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti sa pui bazele unei cariere de succes? Esti motivat, creativ, ambitios, dinamic, comunicativ? Te simti atras de lucrul cu cifre si de analiza datelor? Stii ce inseamna munca de echipa? Cunosti limba engleza la un nivel mediu?
Daca da, programul nostru de training este pentru tine!

Scopul programului este de a oferi candidatilor cunostintele necesare pentru a ocupa postul de Analist de Date in cadrul companiei noastre. Pe o perioada de 4 saptamani se vor invata metodele, tehnicile de cercetare si tool-urile folosite in on-line, programele de analiza utilizate precum si implicarea in simulari pe proiect. Programul va fi condus de specialistii nostri in on-line market research si va furniza cunostinte despre acest nou domeniu in Romania.

Celor mai buni cursanti li se va oferi sansa de a se alatura echipei Ipsos Interactive Services Europe.


CERINTE

Candidatul ideal:
- absolvent sau student in anii terminali la Cibernetica, Marketing, Sociologie, Statistica, Matematica sau Informatica.
- persoana cu gandire logica, spirit analitic, inclinatie spre lucrul cu cifre si capacitate de asimilare rapida a metodologiei folosite in on-line.
- cunostinte de Microsoft Excel si SPSS.


BENEFICII OFERITE

Daca oferta noastra raspunde asteptarilor tale, daca te potrivesti cu profilul cautat de noi si doresti sa te alaturi unei companii multinationale in plina expansiune, asteptam CV-ul tau si o scrisoare de intentie prin care sa motivezi alegerea facuta si sa ne convingi de capacitatile tale la adresa: jobs@ipsos-interactive.com. Nu uita sa specifici in subiectul mesajului: Ref Code TDP.

Doar candidatii eligibili vor fi contactati!


DESCRIEREA FIRMEI

Ipsos Interactive Services Europe (IISE) este cea mai inovatoare si mai mare companie de cercetare de piata online din Europa cu activitate din Romania. Serviciile oferite de companie constau in implementarea de sondaje online (studii de piata prin internet, in tari in care rata de penetrare a acestuia este de peste 30%) in piete din Europa, in scopul de a obtine informatii despre opiniile, dorintele, atitudinea sau comportamentul publicului tinta intervievat.

IISE face parte din Grupul Ipsos si a fost infiintata in Romania in anul 2000. IISE are in prezent o echipa de 500 de angajati ce desfasora proiecte in/ pentru peste 40 de tari. Portofoliul Ipsos Interactive Services Europe cuprinde corporatii prestigioase din intreaga lume din domeniile FMCG, IT, healthcare, media sau advertising pentru care implementeaza studii de piata online.
Ipsos Interactive Services Europe este afiliata la organizatiile profesionale de cercetare de piata: AIMRI, ESOMAR si EFAMRO.

Grupul Ipsos este numarul trei mondial in domeniul sondajelor de piata prin chestionare. Compania a fost fondata in anul 1975, la Paris, de catre Didier Truchot si a fost listata la bursa din Paris pentru prima data in anul 1999.
Activitatea de cercetare de piata a Grupului Ipsos se articuleaza pe cinci specializari majore: publicitate, marketing, media, satisfactia consumatorilor (CRM) si sondaje de opinie&cercetare sociala.
La nivel international, Grupul Ipsos este prezent in 45 de tari, compania operand sondaje ¿ online si offline ¿ pentru clienti din peste 100 de tari si in prezent numara peste 6.000 de angajati.
In 2005, Grupul Ipsos a inregistrat o cifra de afaceri de 718 milioane EUR.