Training in analiza de date

IPSOS INTERACTIVE SERVICES EUROPE

04-03-2006 | EXPIRA LA 03-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti sa pui bazele unei cariere de succes?

Scopul programului este de a oferi candidatilor cunostintele necesare pentru a ocupa postul de Analist de Date in cadrul companiei noastre. Pe o perioada de 4 saptamani se vor invata metodele, tehnicile de cercetare si tool-urile folosite in on-line, programele de analiza utilizate precum si implicarea in simulari pe proiect. Programul va fi condus de specialistii nostri in on-line market research si va furniza cunostinte despre acest nou domeniu in Romania.

Celor mai buni cursanti li se va oferi sansa de a se alatura echipei Ipsos Interactive Services Europe.


CERINTE

Esti motivat, creativ, ambitios, dinamic, comunicativ? Te simti atras de lucrul cu cifre si de analiza datelor? Stii ce inseamna munca de echipa? Cunosti limba engleza la un nivel mediu?
Daca da, programul nostru de training este pentru tine!

Candidatul ideal este absolvent de Cibernetica, Statistica, Matematica, Marketing, Sociologie sau este student in anii terminali.
Este o persoana cu gandire logica, spirit analitic, inclinatie spre lucrul cu cifre si capacitate de asimilare rapida a metodologiei folosite in on-line.
Cunoaste Microsoft Excel la un nivel avansat si SPSS la un nivel mediu.


DESCRIEREA FIRMEI

Ipsos se situeaza in top-ul primelor 3 companii de cercetare de piata din lume, este prezent in 49 de tari si desfasoara studii la nivel global in peste 100 de tari.
Ipsos a creat un business unitar ¿ cercetare bazata pe chestionar ¿ sustinut prin 5 specializari:
- explorarea potentialului si a tendintelor pietei ;
- testarea de produse si reclame ;
- construirea unei relatii intre producator si consumator ;
- studii de audienta, perceptie si consum media ;
- cercetari sociale si sondaje de opinie.

Ipsos Interactive Services este o structura dedicata cercetarii de piata on-line si functioneaza in doua platforme regionale : America de Nord si Europa.

Ipsos Interactive Services Europe cauta pentru sediul operational din Romania persoane exceptionale pentru a completa echipa de profesionisti in cercetare de piata.