TRAINER Program educativ

A.B.C. FACTORY INTL S.R.L.

03-04-2009 | EXPIRA LA 09-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Learn2b este primul program national educativ care prin metode eurisice de educatie nonformala urmareste dezvoltare personala intr-o maniera holista a copiilor .
In centrul proiectului Learn2b este copilul, cu nevoile, dorintele, visele, jocurile, gandurile si emotiile sale. Determinarea nevoilor copilului de varsta prescolara si scolara, a intereselor acestora dar si a metodelor si mijloacelor care favorizeaza invatarea si dezvoltarea personalitatii sale, a reprezentat preocuparea permanenta a specialistilor echipei de proiect.


CERINTE

Trainerul programului, Learn2b trebuie sa aiba capacitatea de a integra in cadrul sesiunilor de formare ,,Learn2b" metodele si tehnicile de lucru corespunzatoare conform programei si metodologiei programului, in vederea atingerii obiectivelor prioritare propuse de colectivul nostru de specialisti.
Persoana tanara, dinamica, creativa, spontana, cu experienta psiho-pedagogica.
Abilitati de promovare si sustinere a programului conform politicii si metodelor ,Learn2b de implementare a programului.
Foarte bune abilitati de comunicare


BENEFICII OFERITE

Cursuri gratuite de formare initiala in cadrul programului precum si cursuri de formare continuua pe toata durata colaborarii


DESCRIEREA FIRMEI

“Learn2b” – “Invat sa devin…” este primul program optional educativ nonformal de dezvoltare personala a copilului ce pune in practica imbinarea pedagogiei formale, ideile pedagogiilor alternative, concepte psihologice moderne si metode psihoterapeutice, promovand conceptul de dezvoltare holista a copilului, cu scopul de a acoperi o paleta mult mai larga a intelectului uman, avand in vedere nu doar competentele academice, ci si capacitatile, deprinderile, atitudinile ce tin de dezvoltarea socio-emotionala, cognitiva si psiho-motrica