Trainee Program

Catalyst Recruitment Solution

28-03-2013 | EXPIRA LA 27-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul este dedicat tinerilor talentati care sunt interesati de dezvoltarea profesionala si urmaresc o cale ascendenta in cariera lor.
Intr-o piata a muncii competitiva, cautam calitati extraordinare, implicare si pasiune. Noi ii vom selecta pe cei mai buni din Romania. Participand la program vei interactiona cu lideri din domeniul tau de interes, iti vei testa abilitatile, vei lua contact cu alti tineri cu potential la fel ca tine.


CERINTE

• Student in an terminal, masterand sau maxim 1 an de la absolvirea studiilor;
• Rezultate academice remarcabile sau
• Expunere internationala – studii, burse, experienta profesionala sau schimburi culturale sau
• Implicare in activitati extracurriculare si/sau ONG-uri si
• Limba engleza la un nivel avansat.

Alte informatii:
Data limita de aplicare este 3 Mai 2013!

Prin aplicarea la acest anunt esti de acord cu inregistrarea datelor in baza noastra de date si iti dai acordul pentru a te tine la curent cu noutatile din domeniul care te intereseaza.


DESCRIEREA FIRMEI

In Catalyst, lucram anual cu peste 200 dintre cei mai mari angajatori din Romania pentru pozitii de absolventi, specialisti si manageri. Pentru ca interactionam cu un numar mare de angajatori, suntem in contact constant cu cele mai multe din oportunitatile de pe piata.

Industriile pe care ne concentram sunt IT, Telecom, BPO, Bancar, FMCG pentru proiecte care implica experienta de pana la 7 ani. Pentru tinerii absolventi interesati de oportunitati, suntem implicati anual in recrutarea pentru cele mai importante programe de management trainee de pe piata.