TRAINEE

RTC Grup

29-06-2007 | EXPIRA LA 29-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

RTC Grup iti acorda sansa sa arati ce poti acum, la inceput de drum. Nu ai experienta, dar iti doresti cu ardoare sa pui in practica ce inveti? RTC Grup are incredere in viitorul tau si de aceea lanseaza programul “Antreneaza-ti viitorul”.



Intr-un interval de 6 -12 luni ai sansa sa te specializezi in unul din domeniile:
- Marketing
- Achizitii
- Relatii publice
- Raportare/analiza
- Stock Control
- Contabilitate
- Logistica
- Vanzari
- Resurse umane


La sfarsitul perioadei jobul pentru care te-ai antrenat poate deveni al tau.
Pe perioada training-ul inveti 6 ore pe zi si esti platit pentru asta.


CERINTE

Daca esti student la una din facultatile: Universitate, ASE sau Politehnica si iti doresti sa inveti practic cum se face meseria ta , aplica pentru traineeship trimitand CV-ul tau la adresa trainee@rtc.ro si mentioneaza domeniul in care vrei sa te specializezi. Poti folosi si numarul de fax 408 30 71 si poti suna pentru detalii la 0727 22 33 67.


DESCRIEREA FIRMEI

RTC Grup este lider pe piata de papetarie, de carte, de transport si curierat, de plati electronice. RTC Grup, unul dintre cele mai mari grupuri de distributie si retail din Romania, cuprinde 9 divizii: Diverta, PROCA Romania, Sistec-Sbsol, Proffice, Rimobi, TCE, Fashion, Flaro. RTC Holding este o companie de succes care promoveaza cei mai buni oameni, cele mai bune solutii, cei mai buni parteneri, cautand permanent echilibrul dintre loialitate si performanta.