Traffic Manager

S.C PUBLIMEDIA INTERNATIONAL SA

09-05-2007 | EXPIRA LA 08-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- asigurarea traficului de publicitate in cadrul firmei
- preluarea comenzilor de publicitate, inregistrarea si pozitionarea lor;
- facturarea si tinerea evidentei incasarilor


CERINTE

- Pregatire medie sau superioara in domeniul economic
- Capacitate mare de concentrare a atentiei si rezistenta la factori perturbatori
- Rezistenta pentru ritm de lucru intens
- Spirit de echipa
- Perseverenta si tenacitate
- Abilitati de negociere
- Cunostinte foarte bune MSOffice – Excel


DESCRIEREA FIRMEI

PubliMedia International - compania de publishing a MediaPRO - este cel mai important publisher autohton de pe piata de ziare si reviste din Romania.

Cu un portofoliu tot mai bogat de publicatii, PubliMedia acopera in acest moment toate segmentele importante de piata (activand cu preponderenta in zona presei de business, media-tv, a presei de informatie generala cu caracter regional, precum si a revistelor specializate – pentru femei, barbati si special interest).

Compania detine, printre altele, cel mai important cotidian de business al tarii (ZIARUL FINANCIAR), cea mai citita revista saptamanala (ProTV Magazin - care este, totodata, si cel mai citit ghid TV din Romania), singura revista saptamanala de business (BUSINESS Magazin), precum si cea mai importanta retea de ziare locale (CLUJEANUL, BANATEANUL, IESEANUL, BIHOREANUL, SIBIANUL, HUNEDOREANUL si ZIARUL CLUJEANULUI fiind singura retea de titluri locale cu tiraje auditate independent).

Piata revistelor feminine este reprezentata cu success, in portofoliul PubliMedia, de ACASA Magazin (cea mai citita revista pentru femei), Ce se intampla, doctore? (prima revista glossy de frumusete si sanatate din tara) si The ONE (care se afla in topul revistelor de fashion).

PubliMedia International se dezvolta in permanenta, intr-un ritm alert. Compania de publishing a MediaPRO si-a dublat cifra de afaceri intre 2003 si 2005, fara sa apeleze la achizitii de titluri de pe piata, ci doar prin lansarea de titluri noi, originale, fapt care demonstreaza o capacitate marita de a genera continut editorial, de a forma oameni de calitate si de a-si marketa produsele.

Din MediaPRO face parte si compania PBR Publishing care editeaza - intr-un parteneriat international - celebra revista PLAYBOY, cea mai citita revista pentru barbati din Romania cat si cea mai bine vanduta revista pentru barbati din lume, MAXIM.