TRADUCATOR CU EXPERIENTA LIMBA ENGLEZA

SC AVALON MEDIA SRL

04-10-2007 | EXPIRA LA 03-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Post traducator NUMAI norma intreaga (full time), traduceri specializate, tehnice, economice, juridice, medicale etc. Conditii excelente de lucru si salarizare, beneficii, pachet salarial atractiv, echipa tanara, motivata, atmosfera profesionista de lucru.


CERINTE

Studii superioare finalizate - limba ENGLEZA nivel EXCEPTIONAL, limba romana studii aprofundate, experienta minim trei ani traduceri specializate din si in limba romana si limba engleza (minim 100 de pagini sau 25000 cuvinte pe luna, manuale tehnice de instalare, operare si intretinere echipamente si utilaje, traduceri economie, finante, medicale etc), cunostinte solide PC (MSOffice, internet, email), TRADOS nivel basic, persoana comunicativa, orientata spre detaliu. Solicitam si prezenta de spirit si loialitate. Experienta in institute de cercetare (tehnice) si proiectare este un avantaj.Solicitam si prezenta de spirit si loialitate. Experienta in institute de cercetare (tehnice) si proiectare este un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Conditii execlente de lucru si salarizare, beneficii, pachet salarial motivant, echipa tanara, motivata, atmosfera profesionista de lucru. Salariu minim 500 Euro net. Oferim si prima de instalare pentru relocare.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie in dezvoltare, furnizor de servicii lingvistice cu sistem de management al calitatii certificat conform SR EN ISO 9001:2000: traduceri specializate PROFESIONISTE (tehnice, medicale, telecomunicatii, constructii, arhitectura, etc) - peste 700000 de cuvinte traduse pe luna. Management de proiect performant, membra a ELIA, www.elia-association.org