Trade Manager- companie de bauturi alcoolice din Focsani

NEFERTITI Human Capital Consulting

21-01-2008 | EXPIRA LA 20-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de bauturi alcoolice, acoperind atat productia cat si distributia. Compania a fost fondat¿ în anul 1993, obiectul pricipal de activitate al societatii fiind fabricare alcoolului etilic de fermentatie si producerea si comercializarea bauturilor alcoolice. În anul 1994, compania a inaugurat fabrica de alcool si bauturi alcoolice, valoarea investitiei fiind de 5 milioane UDS. De atunci si pana acum, fabrica a fost modernizata continuu, la ora actuala remarcanduse prin dotarea tehnica moderna si prin structura de resurse umane bine pregatita profesional. Pentru fabricare bauturilor alcoolice, fabrica dispune de dou¿ sectii dotate cu linii performate de imbuteliere (import Italia) de capacitati de productie intre 3.000 ¿i 6.000 sticle/ora.

Din acelasi grup fac parte inca doua companii prestigioase, o casa de expeditii cu arie de activitate internationala si o fabrica de produse lactate.

Job-ul vacant priveste compania principala (productie si distributie de bauturi alcoolice) si a fost activat la 15 ianuarie 2008.

Principalele activitati:
- Elaborarea planului /bugetului anual de activitati de trade marketing in conformitate cu cerintele din planurile de marketing;
- Sa planifice, sa dezvolte si sa evalueze activitatile promotionale pentru cumparatori in locatiile de HO.RE.CA, in cele de retail “Modern Trade”si in magazinele de proximitate la nivel national si pe regiuni, in conformitate cu cerintele din planurile de marketing;
-Sa organizeze activitati de sampling impreuna cu departamentul de marketing si cu forta de vanzare proprie;
-Sa planifice, sa dezvolte, sa coordoneze si sa evalueze activitati “incentives stores”de stimulare a listarii si vanzarii ( de incercare, de crestere a gamei, de crestere a volumului) pentru locatiile de vanzare in conformitate cu strategia de vanzare pe canalele de marketing.


CERINTE

- Absolvent studii superioare
- Experienta de marketing, experienta de Trade Marketing Manager minim 3 ani de
- Experienta pe o pozitie similara – 2 ani (experienta in domeniul bauturilor reprezinta un avantaj)
- Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat
- Cunostinte de baza de market research, marketing si vanzari
- Gandire strategica la nivel de afacere, orientare spre obiective
- Persoana dinamica, cu foarte bune abilitati de comunicare, proactiva
- Abilitati de operare PC (Microsoft Office, Outlook)
- Carnet de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

- plata chiriei pentru un apartament (conditii de locuit peste confortul mediu)
- salariu motivant
- bonus de obiectiv
- masina de serviciu, telefon mobil, etc.


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/ schimbarea/ consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte, fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.
Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.