Threat Intelligence Researcher

BitDefender

28-05-2009 | EXPIRA LA 03-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa Bitdefender Antispam cauta o persoana creativa, pasionata de ultimele tehnologii online si cu gandire logico-matematica pentru a ne ajuta sa studiem marile comunitati online.


CERINTE

Va trebui sa descoperi si sa dezvolti fluxuri de date necesare antrenarii produselor noastre de :

AntiSpam
AntiPhishing
ParentalControl
...si nu numai

Asadar, daca iti place sa inveti lucruri noi, esti o persoana creativa si organizata te asteptam printre noi.

Pentru acest post e necesar sa fi o persoana care petrece mult timp online si e familiarizata cu retelele sociale, blogurile si forumurile.

Sunt necesare cunostinte generale despre modul de functionare al protocoalelor internet si al aplicatiilor populare. Totodata vrem sa cunosti bine sistemele de operare dezvoltate de Microsoft.

Daca te pricepi la scripting (Visual Basic, VBScript, Perl, Python) si ai cunostinte legate de sistemele de operare *NIX iti va fi mai usor, intrucat noua ne place foarte mult sa automatizam ceea ce facem. Daca nu, te putem invata noi sa faci asta.


BENEFICII OFERITE

Noi iti oferim un mediu de lucru placut, colegi plini de entuziasm, beneficii pe masura performantei si posibilitati de evolutie profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionara de interceptare a virusilor a fost recunoscuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.