Territory Supervisor

Top Brands Distribution

26-09-2010 | EXPIRA LA 02-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa faci parte dintr-un colectiv dinamic, aflat in plina expansiune si dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare calitatile si experienta acumulata? Vrei sa contribui la dezvoltarea unei companii care isi propune sa ajunga leader de piata prin calitatea produselor si serviciilor de distributie oferite?
Primul semestru al anului 2010 a insemnat pentru Top Brands Distribution o adaptare continua si sustinuta a Departamentului Vanzari la cerintele pietei FMCG. In momentul de fata, suntem in fata unei noi provocari si anume extinderea echipe de vanzari in cadrul Diviziei FOOD, ca urmare a dezvoltarii portofoliului de produse distribuite. Astfel, ne dorim sa angajam pentru urmatoarele pozitii:

TERITORRY SUPERVISOR – DIVIZIA FOOD
SALESMAN – DIVIZIA FOOD

TERRITORY SUPERVISOR

Coordonare, control, organizare si planificare strategica a activitatii de vanzari, corespunzatoare ariei de coordonare, in scopul cresterii profitabilitatii si in conformitate cu obiectivele pe termen scurt, mediu si lung ale companiei.
Dezvoltarea, instruirea si motivarea echipei de vanzari in scopul crearii unei echipe puternice orientata spre atingerea si depasirea obiectivelor asumate, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.

SALESMAN

Obiectivul postului:
Asigura maxima disponibilitate in:
• acoperirea teritoriului;
• promovarea si vanzarea produselor distribuite de companie;
• consilierea clientilor;
avand ca scop final atingerea obiectivelor asumate, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.

Responsabilitati privind:
1. Prezentarea si vanzarea produselor, prin efectuarea de vizite regulate la clienti, conform rutei stabilite.
2. Verificarea stocului clientilor si estimarea nevoilor acestora in scopul evitarii suprastocarii.
3. Managementul relatiilor cu clientii: educarea si consilierea clientilor, dezvoltarea afacerii (identificarea, crearea si dezvoltarea de relatii cu clienti noi).
4. Merchandising-ul produselor.
5. Raportare si comunicare, conform procedurilor si proceselor de lucru interne


CERINTE

.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.