Telesales Farmacii Craiova

WKH-Dezvoltare Organizationala

21-03-2008 | EXPIRA LA 20-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Identificarea de noi clienti, a persoanelor de contact si a persoanelor de decizie
- Urmarirea si raportarea activitatilor concurentei
- Prezentarea ofertelor si a contractelor
- Negocierea primei vanzari si a contractelor
- incheierea contractelor de inchiriere
- Gestiunea relatiei cu clientii si medierea realtiei dintre client si agentul depe teren
- Raportari saptamanale catre Sales Manager


CERINTE

- Abilitati de vanzare si negociere
- Abilitatea de a deschide usi, de a stabili relatii cu persoane noi, de a identifica persoane de decizie; insistenta, tenacitate si perseverenta, rabdare activa, orientare catre finalizare
- Comunicare si relasionare interpersonala
- Abilitati de prezentare si persuasiune
- Planificare si organizare
- Analiza si judecata
- Atitudine pozitiva, entuziasm
- Implicare si automotivare


BENEFICII OFERITE

Compania pentru care este aceasta oportunitate este o Compania MagistraCC. Magistra C&C SRL Constanta a fost infiintata in anul 1993 iar iIn acest moment este unul dintre cei 15 producatori de comprimate si unul dintre cei 4 producatori de supozitoare din Romania certificati GMP. Este al doilea producator de supozitoare dupa numarul de tipuri de supozitoare produse si singurul producator de anticonceptionale din Romania.
Tot personalul din fabrica de la Constanta si din teritoriu este de specialitate, bine instruit profesional, studiind posibilitatile diversificarii gamei de produse, punand pe piata interna dar si externa medicamente din grupe terapeutice variate in ambalaje care asigura o buna conservare pe intreaga perioada de valabilitate.


DESCRIEREA FIRMEI

WKH- Dezvoltare Organizationala face parte din grupul Ascendis - fiind cea mai mare firma de consultanta romaneasca in domeniul Dezvoltarii Organizatiilor. Cu o experienta de 5 ani si o echipa numeroasa de consultanti, suntem in masura sa abordam proiecte complexe de training, recrutare, evaluari de personal, sisteme de conducere a performantei si multe altele. Parteneriatul cu Harrison Assessments a permis companiei WKH- Dezvoltare Organizationala sa aduca pe piata romaneasca un instrument recunoscut de evaluare, ce combina precizia instrumentelor matematice cu rezultatele studiilor psihologice. Instrumentul de evaluare Harrison Assessments a fost conceput de catre Dan Harrison pe baza unei cercetari care a durat 30 de ani. Acesta a fost conceput astfel incat sa combine precizia instrumentelor matematice si statistice cu rezultatele studiilor psihologice despre legatura preferinte - performante. Elementul de noutate al acestui instrument este cuantificarea gradului in care anumite cerinte ale unui post sunt dezvoltate la un anumit individ.