TELESALES

Senior Software

09-11-2006 | EXPIRA LA 15-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

* Contacteaza telefonic firmele care ii sunt distribuite in campania de telemarketing
* Vinde produsul aplicand discursul de telesales recomandat si facand uz de propriile abilitati de prezentare si persuasiune
* Noteaza cu atentie comentariile/observatiile persoanelor cu care poarta conversatia telefonica si transmite feedback echipei de vanzari
* Opereaza modificari in baza de date in cazul in care s-au schimbat datele de contact ale firmelor


CERINTE

* Comunicativitate, sociabilitate, voce placuta
* Abilitati de vanzari
* Rabdare, perseverenta
* Cunostinte de operare PC (MS Office)


BENEFICII OFERITE

* in functie de experienta si abilitati


DESCRIEREA FIRMEI

Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web.
Senior Software detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite - solutia ERP proprietara a Senior Software - pentru conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, Web Services. si NET Framework. Solutia include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.
In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atât noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server) cât si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/mySQL/postGreSQL in mediu Linux).
Infiintata in iunie 2003, firma este formata acum din 40 profesionisti cu expertiza tehnica, client service, design si tehnologii web. Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Brau Union Romania - Heineken, Dohler Romania, Opel diBas, Koelner Romania, Romsoft - Depozitul de Calculatoare, RTC Holding, S&D Pharma Romania, Solvay Pharma Romania, Stryker Corporation.