TELECOM PROJECT MANAGER

Euroweb Romania SA

29-06-2007 | EXPIRA LA 29-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

1.Elaborarea studiilor de fezabilitate:
a. Proiecte tehnico-economice
b. Elaborarea solutiei tehnice impreuna cu echipa tehnica a departamentului tehnic Euroweb
c. Coordonarea subcontractorilor si partenerilor pentru implicarea acestora in oferirea de solutii tehnice alternative infrastructurii proprii Euroweb

2. Managementul implementarii proiectelor:
a. Identificarea proceselor si entitatilor implicate in implementarea proiectului respectiv
b. Identificarea si rezolvarea punctelor blocante aparute pe parcursul implementarii proiectelor
c. Centralizarea si mentinerea actualizata a informatiilor cu privire la derularea proiectelor

3. Participarea la licitatii, reprezentand si sustinand solutia tehnica; elaborarea raspunsului tehnic la caietele de sarcini


CERINTE

Absolvent studii superioare, profil tehnic, cunostinte de operare PC la nivel avansat Office, MapInfo. Este necesara experienta anterioara in domeniul Telecom, de preferat pe un post similar.

Candidatul ideal are atitudine proactiva, bune abilitati de comunicare, este o persoana foarte organizata, ambitioasa si cu spirit practic.


DESCRIEREA FIRMEI

Euroweb Romania SA este cel mai mare furnizor local de linii inchiriate internationale, fiind principalul furnizor pe piata nationala wholesale internet si transmisiuni de date.
Euroweb Romania SA este membru fondator ANISP (Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania), gestionarul nodului de interconectare a retelelor furnizorilor de internet RoNIX – Romanian Network for Internet eXchange.
Totodata, Euroweb Romania SA opereaza la nivel national prin 14 puncte de prezentare in principalele orase romanesti si doua puncte cross border, asigurand redundanta serviciilor oferite – servicii de transmisiuni de date, voce si acces la internet.
Incepand cu luna decembrie 2005, Euroweb Romania SA face parte din grupul Invitel Telecom.