TELECOM PROJECT COORDINATOR

Euroweb Romania SA

29-01-2008 | EXPIRA LA 28-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

1.Elaborarea studiilor de fezabilitate:
a. Elaboreaza solutia tehnica
b. Gestioneaza relatiile cu subcontractorii si cu partenerii pentru implicarea acestora in oferirea de solutii tehnice alternative infrastructurii proprii Euroweb

2. Managementul proiectelor:
a. Identifica procesele si entitatilor implicate in implementarea proiectelor
b. Identifica si rezolva punctele blocante aparute pe parcursul implementarii proiectelor
c. Centralizeaza si mentine actualizata baza de date cu statusul proiectelor


CERINTE

Absolvent studii superioare, de preferat profil tehnic, cunostinte de operare PC la nivel avansat Office, MapInfo - avantaj.
Constituie avantaj experienta anterioara in domeniul Telecom.

Candidatul ideal are atitudine proactiva, bune abilitati de comunicare, este o persoana foarte organizata, ambitioasa si cu spirit practic.


DESCRIEREA FIRMEI

Euroweb Romania SA este cel mai mare furnizor local de linii inchiriate internationale, fiind principalul furnizor pe piata nationala wholesale internet si transmisiuni de date.
Euroweb Romania SA este membru fondator ANISP (Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania), gestionarul nodului de interconectare a retelelor furnizorilor de internet RoNIX – Romanian Network for Internet eXchange.
Totodata, Euroweb Romania SA opereaza la nivel national prin 14 puncte de prezentare in principalele orase romanesti si doua puncte cross border, asigurand redundanta serviciilor oferite – servicii de transmisiuni de date, voce si acces la internet.
Incepand cu luna decembrie 2005, Euroweb Romania SA face parte din grupul Invitel Telecom.