Tehnician tratamente corporale/faciale Beautyferia

Beautyferia

17-02-2014 | EXPIRA LA 19-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul de tehnician Beautyferia reprezinta o oportunitate de cariera intr-un domeniu in continua dezvoltare, cel al tratamentelor estetice profesionale. Utilizand aparatura de inalta performanta si cu renume pe piata beauty, Beautyferia isi propune sa imbine tehnica estetica noninvaziva cu conceptul de spa, relaxare , wellness.

Mediul de lucru incarcat de profesionalism si la un standard ridicat de prezentare, executie, alaturi de firme de renume si vechi in piata internationala si romaneasca, Beautyferia cauta persoane vivace, creative, comunicative, dornice sa se dezvolte in domeniu beauty si sa creasca alaturi de noi.

Oportunitatea de a face parte din echipa Beautyferia inseamna training, diplome, suport educational si de practica, motivational si de dezvoltare personala.


CERINTE

Atributii:
1. Realizare tratamente corporale/ faciale pentru clientii Beautyferia cu creme exclusiviste + aparatura de inalta performanta

2. Promovare produse/servicii

3. Sustinere prezentari, colocvii, intalniri privind tratamentele si aparatele Beautyferia in spatii publice sau special amenajate



Postul este full time in Bucuresti.



Cerintele candidatului/ Responsabilitati:

Inalt profesionalism
Orientare catre client
Mentinerea si cresterea portofoliului de clienti
Promovarea serviciilor/ produselor Beautyferia
Experienta anterioara sau studii de specialitate in kinetoterapie, cosmetica, medicina (sunt un plus)
Dorinta de a se afirma profesional in acest domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

Beautyferia este un centru super-performant de estetica faciala si corporala accesibil tutror celor care vor sa aiba grija de ei atat prin tratamente faciale, corporale si spa, cat si prin colocvii de dezvoltare personala.Beautyferia s-a remarcat pe piata romaneasca prin excelenta prin care isi trateaza atat clientii cat si personalul. Excelenta fiind singurul criteriu de departajare al celor ce doresc cu adevarat sa faca parte din centrul care a revolutionat piata Beauty din Romania.