TEHNICIAN SERVICE INSTALATII

HUMANGEST GROUP

15-10-2014 | EXPIRA LA 14-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- AF, PIF, VTP si service centrale termice;
- Montare/ service instalatii de aer conditionat;
- Efectuarea lucrarilor de intretinere/ reparatie a echipamentelor comercializate si montate de companie: centrale termice, instalatii de aer conditionat, obiecte sanitare, pompe si grupuri de pompare, statii dedurizare, chillere, CTA-uri, ventilatoare, panouri solare, si alte echipamente de instalatii.


CERINTE

Compania angajatoare activeaza in domeniul constructiilor (proiectare si realizare de sisteme de instalatii) si ofera expertiza in derularea unor proiecte complexe, consultanta in alegerea celor mai bune echipamente, experinta in executii pe proiecte de mare amploare.
Compania isi organizeaza activitatea pe grupuri independente/interdependente definite prin urmatoarele segmente operationale: proiectare, consultanta, ofertare/vanzare, executie si service.

- Disponibilitate program flexibil;
- Experienta practica de 1 - 2 ani pe service/ intretinere centrale termice, climatizare , pompe;
- Cunostinte de electrica;
- Capacitate de a rezolva problemele
- Permis de conducere cat.B;


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.