TEHNICIAN RETELE VOCE / DATE

Standard Business- membru RTC Group

18-12-2006 | EXPIRA LA 24-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Persoana selectata va fi responsabila cu oferirea de suport tehnic clientilor: executare retele voce / date, configurare retele, configurare centrale telefonice, creare/actualizare client de mail.


CERINTE

- Daca iti plac retelele (cabluri, fire), vrei sa fii la curent in permanenta cu noile aparitii, daca ai studii tehnice si putina experienta pe un post similar, dar esti pasionat de domeniu aplica acum pentru postul de tehnician retele voce/date.


BENEFICII OFERITE

- Vei face parte dintr-o echipa tanara si dinamica, vei beneficia de un mediu de lucru provocator, dinamic, flexibil, cu posibilitatea dezvoltarii carierei in domeniul IT.


DESCRIEREA FIRMEI

Pe o piata dominata de companii multinationale, RTC Holding reprezinta unul din putinele grupuri comerciale mari in proprietate romaneasca, un holding cu mai mult de 65 de companii, lider pe zona de birotica-papetarie(Office Express), cargo-curierat(TCE) si retail produse media(Diverta).
Pentru RTC Holding, 2005 a insemnat aniversarea a 15 ani de activitate pe piata romaneascasi o strategie de expansiune puternica pe mai multe segmente de piata printr-o politica de achizitii spectaculoase: Grupul Best, Sistec, Simtech Datacom, ProCa si nu in ultimul rand distribuitorul de carte ProNoi.
Stadard Business asigura servicii pentru aparatura de birou: copiatoare, faxuri, imprimante, centrale telefonice, etc. Standard Business dispune de laboratoare proprii pentru reparatii, dispecerat, depozit, stocuri de piese de schimb si masini echipate cu kit service complet. Puncte de lucru sunt deschise in cele mai importantele orase ale tarii.