TEHNICIAN PARC AUTO

Top Brands Distribution

03-10-2008 | EXPIRA LA 09-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede in investitia in oameni?
TOP BRANDS DISTRIBUTION,
una din cele mai experimentate companii din Romania in domeniul FMCG, principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania, doreste sa angajeze TEHNICIAN PARC AUTO pentru sediul central din Otopeni.

Obiectivul postului:
Intretinerea autoturismelor din flota companiei prin efectuarea activitatilor de revizie, reparatii, verificari, predarea autoturismelor catre noi utilizatori sau primirea acestora, precum si completarea documentatiei necesare, conform procedurilor si proceselor de lucru.
Asigurarea reparatiilor autoturismelor accidentate si desfasurarea Drive Testelor conform procedurilor si proceselor de lucru.


CERINTE

Pentru a fi eligibil pentru acest post, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
- studii medii/superioare (profil mecanic auto constituie un avantaj);
- experienta in activitati de intretinere si reparatii auto constituie un avantaj;
- cunostinte tehnice auto de baza;
- atentie la detalii, rezistenta la munca in conditii de stres, corectitudine;
- permis conducere categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 20,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.