TEHNICIAN NORMARE PROCES INDUSTRIAL

S.C. TIAB S.A.

23-02-2006 | EXPIRA LA 25-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acopera activitatea de normare pentru sectiile sucursalei de productie industriala care are locatia in Popesti Leordeni
- elaboreaza normele de munca pentru realizarea produselor, functie de tehnologia de fabricatie a acestora utilizand metode specifice
- efectueaza normarea muncii si stabileste indicii de realizare a normei functie de cantitatile de produse realizate
- stabileste drepturile salariale ale muncitorilor direct productivi in functie de productia realizata.


CERINTE

- studii tehnice specifice (specializarea in domeniul instalatii electrice sau ventilatie prezinta un avantaj);
- experienta in post similar minim 5 ani.


DESCRIEREA FIRMEI

TIAB si-a castigat o certa reputatie intre firmele de montaj instalatii, reusind sa se adapteze rapid la cerintele pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele.
Gama diversificata de servicii si produse oferite, colaborarea cu parteneri si furnizori de prestigiu, constituie o prestigioasa carte de vizita, care au mentinut TIAB in topul firmelor din domeniu.
Numele TIAB este asociat cu tehnologia moderna, calitate sigura, parteneriate puternice si o vasta experienta profesionala acumulata in decursul a peste 50 de ani de existenta.
Preocuparea permanenta de a satisface exigentele de calitate ale serviciilor si produselor oferite clientilor a determinat implementarea unui sistem propriu de management al calitatii conform standardelor internationale SREN ISO 9001:2001.
Din anul 1990, TIAB SA este membra fondatoare a Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii ? ARACO prestigioasa organizatie patronala si profesionala in domeniul constructiilor pe plan national. ARACO este asociata la Federatia Europeana a Industriei Constructiilor- FIEC.