Tehnician calculatoare

Servnet Communications SRL

06-07-2011 | EXPIRA LA 05-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- asigura mentenanta calculatoarelor bazate pe sisteme de operare Windows, a aplicatiilor care ruleaza pe acestea si rezolvarea eficienta a situatiilor software (nivel administrare server/client) cat si hardware
- asigura service-ul pentru calculatoare (executa operatiuni de instalare componente, diagnosticare, inlocuire componente defecte pentru PC / servere, imprimante, retea, etc) si echipamente de birou (copiatoare, imprimante).
- proiecteaza, implementeaza si rezolva eventualele probleme ale retelelor de calculatoare
- asigurarea service-ului se face la sediul firmei sau la sediul clientului, in functie de necesitate


CERINTE

1. Cunoasterea in detaliu a sistemelor de operare Windows /XP/Vista/7 (instalare si configurare SO, drivere, interfete de retea, etc),
2. Cunostinte hardware (diagnosticare si remediere, configurare, instalare, asamblare calculatoare, depanare echipamente periferice)
3. Cunostinte de retele de calculatoare
4. Buna cunoastere a compatibilitatilor/ incompatibilitatilor intre diveresele tipuri, modele si marci de componente, intuitiv;
5. Persoana punctuala, ordonata, comunicativa, cu simt organizatoric, responsabila si dornica de autoperfectionare; abilitati de comunicare cu clientii si restul echipei.
6. Permis conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

In functie de efortul depus.


DESCRIEREA FIRMEI

Departamentul de suport tehnic ServNet va pune la dispozitie o echipa de experti pregatiti sa faca fata in orice situatie – pentru orice problema.
Oferim suport in diagnosticare si depanare hardware, cu sau fara transport la locatia in care se afla echipamentul. Acoperim domeniul software cu servicii de instalare, configurare si depanare.
ServNet presteaza servicii IT atat persoanelor fizice cat si intreprinderilor mici si mijlocii.