TECHNICAL PROJECT MANAGER - BUILDING SURVEYOR

JOBS FACTORY

10-08-2006 | EXPIRA LA 16-08-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea unui colaborator experimentat pentru o pozitie cheie de TECHNICAL PROJECT MANAGER - BUILDING SURVEYOR in Bucuresti.

Aveti oportunitatea de a exercita un rol cheie in cadrul companiei, constand dintr-o combinatie de responsabilitati legate de managementul de proiecte (ca responsabil tehnic de proiect) dar si de monitorizare a derularii lucrarilor (ca sef de santier), beneficiind in permanenta de suportul specialistilor si al echipei dvs de colaboratori.

RESPONSABILUL TEHNIC DE PROIECT are responsabilitatea exhaustiva pentru planificare, gestionare, coordonare si control financiar al proiectelor de constructii; monitorizeaza asigurarea calitatii, costul si respectarea termenelor limita pe tot parcursul proiectului de constructie, planifica si gestioneaza bugetul.

-Analizeaza si ofera consiliere cu privire la propunerile de constructie, in legatura cu specificatii detaliate pentru materiale corespunzatoare sau procese de utilizat in constructie si se asigura ca planurile sunt conforme cu reglementarile referitoare la constructii.

-Selecteaza colaboratorii/subcontractorii adecvati pentru munca de efectuat, mentine legatura cu acestia, le planifica activitatea si organizeaza facilitatile/echipamentele de pe santier in mod eficient, in vederea respectarii programului de termene limita stabilit de comun acord.

-Asigura coordonarea tehnica a santierului -efectueaza inspectii pe santier pe parcursul diverselor stadii ale procesului de constructie pentru a verifica daca munca este facuta intr-un mod satisfacator, monitorizeaza activitatea in desfasurare. De asemenea, asigura utilizarea materialelor corespunzatoare, gestioneaza problemele legate de controlul calitatii si securitate si are grija de respectarea reglementarilor de constructie si alte cerinte legale.


CERINTE

Candidatul ideal este inginer de constructii cu formatie tehnica in domeniu si bune cunostinte de dezvoltare si management de proiecte arhitecturale -santiere de constructii, subcontractori etc.

Sunt necesare bune abilitati de implementare si indeplinire a proiectelor de constructii precum si de gestionare a resurselor, dovedite printr-o experienta similara de minim 4-5 ani pe santiere si in dezvoltarea de proiecte de constructii pe santier.

Daca profilul dvs corespunde acestor criterii, daca va exprimati cu usurinta intr-o limba de circulatie internationala precum engleza, spaniola sau franceza si sunteti o persoana organizata, responsabila, flexibila si deschisa sa invete noi proceduri, atunci locul dvs este in echipa noastra de succes!


BENEFICII OFERITE

Remuneratia este atractiva, cu bune perspective de evolutie si bonusuri de performanta
Se asigura training la sediul companiei-mama sau la una din principalele sucursale -in strainatate


DESCRIEREA FIRMEI

Jobs Factory este o agentie de recrutare si plasare de personal. Clientul nostru este un grup important din domeniul imobiliar si de management al proprietatii, avand sucursale in mai multe tari din Europa de Vest si interesat sa-si dezvolte sucursala din Romania.