TEAM MANAGER

Confidential

26-01-2009 | EXPIRA LA 01-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania a fost fondata in Romania in 2006,dar cu toate acestea are o experienta bogata si este un brend cunoscut pe piata internationala de asigurari,cuprinzand in ansamblul ei companii de asigurari,fonduri de pensii,companii care administreaza active financiare.

In momentul de fata compania este intr-o continua ascensiune pe piata din Romania ,avand la ora actuala 41 de agentii si o echipa tanara si profesionista .

Obiectivul principal al companiei consta in realizarea unui parteneriat de lunga durata cu clientii actuali si atragerea unui nr. mare de alti potentiali clienti prin calitatea serviciilor si prin dezvoltarea continua a produselor oferite.
Astazi portofoliul companiei are o structura elaborata,incluzand o gama larga de produse,capabile sa acopere cererile venite din parteas clientilor nostrii.


CERINTE

-sa vinzi produsele si serviciile companiei destinate persoanelor fizice si juridice;
-sa contribui la cresterea portofoliului companiei,prin identificarea de noi clienti
-sa asiguri service post-vanzare de calitate clientilor si sa dezvolti o relatie pe termen lung intre acestia si companie ;
-sa recrutezi noi colaboratori ,pe care ii vei aduce in agentie si-i vei integra in echipa ta.
-Sa participi activ la realizarea target-ului de vanzari al echipei si la atingerea obiectivelor ,respectand politica de vanzari a companiei.


BENEFICII OFERITE

-contract de munca +comision+bonus de productivitate
-posibilitatea rapida de promovare
-un procent din veniturile ce depasesc obiectivele stabilite de companie
-telefon mobil,laptop si eventual decontarea cheltuielilor de deplasare
-veti beneficia de programe de pregatire profesioniste