Team Leader Delphi

TOTALSOFT

18-12-2006 | EXPIRA LA 24-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordoneaza echipa de dezvoltare
- Supervizeaza:
- Implementarea si respectarea normelor interne si a solutiei tehnice in ansamblu
- Proiectarea solutiei
- Dezvoltarea aplicatiei
- Ia deciziilor tehnice
- Investigheaza erorile tehnice / functionale si genereaza solutii adecvate in partile critice ale aplicatiei


CERINTE

- Experienta minim 1 an in pozitii similare
- Cunoastere aprofundata Delphi
- Cunoasterea aprofundata a unui RDBMS (Oracle, SQL Server, Sybase, etc)
- Cunostinte despre .net reprezinta un avantaj
- Cunoastere OOP
- Cunoasterea metodologiei Rational Unified Process si UML constituie un avantaj.
- Cunostinte generale de business si legislatia in domeniul resurse umane/salarizare reprezinta un avantaj, dar nu sunt obligatorii
- Limba Engleza avansat


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv
- Bonusuri
- Traininguri si certificari


DESCRIEREA FIRMEI

TotalSoft a luat fiinta in anul 1994 la initiativa a 6 specialisti din domeniul IT ajungand astazi, la aproape 12 ani de la lansare, o companie-lider maturacu o echipa ce numara peste 200 de angajati cu o excelenta experienta.
Angajamentul si asumarea responsabilitatii de catre intrega echipa TotalSoft, precum si impunerea profesionalismului ca valoare de baza, au contribuit la ascensiunea accelerata a companiei pe piata. Numarul mare de clienti si fidelitatea acestora pe termen lung sunt rezultatul respectarii fara compromisuri a misiunii companiei si a muncii sustinute a intregii echipe.
Suntem cel mai important furnizor de solutii software pentru sectorul privat din Romania. Principalele produse sunt destinate: gestionarii intregii activitati a unei organizatii (ERP), managementului resurselor umane si salarizarii, project managementului, managementului activitatii medicale si a activitatii de distributie in domeniul farmaceutic etc.
Suntem compania care a adus managementul de proiect in Romania prin sistemul Primavera si, tot noi, am dezvotat primului sistem de e-procuremment din Romania.
Daca esti un bun profesionist si vrei sa lucrezi in TotalSoft, unde spiritul de inovatie si competenta sunt valorile cele mai importante, APLICA ACUM!