Team Leader

GRAWE Romania

30-10-2008 | EXPIRA LA 05-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti un lider innascut sau crezi ca ai calitatile necesare pentru a deveni unul? Compania noastra te ajuta sa ai cariera de succes pe care ti-o doresti. Iti vei construi propria te echipa, iti vei recruta si selecta personalul, iti vei motiva echipa formata, vei planifica activitatile si vei implementa strategii de vanzare. Noi iti vom oferi un program flexibil, conditii excelente de lucru si un sef care sa te ajute pentru a-ti construi o cariera de succes.
NOI INVESTIM IN TINE!


CERINTE

TU, VIITORUL NOSTRU COLEG trebuie sa ai studii superioare, sa fii un bun coordonator, sa ai spirit de lider, sa fii orientat spre instruire si autoinstruire. (experienta minima in vanzari sau asigurari- prezinta avantaj)
Poti aplica si pe iulianaburlacu84@yahoo.com


BENEFICII OFERITE

-600-1000 euro
-Program de formare cu traineri romani si straini
-Mediu profesionist de lucru intr-un grup financiar international
-Posibilitati reale de avansare si plan de cariera


DESCRIEREA FIRMEI

Grazer Wechselseitige si-a construit puterea financiara de-a lungul a peste 180 de ani de experienta. Rezultatul: un concern financiar solid si cu o componenta diversificata.
Grawe Romania si-a inceput activitatea in octombrie 2000, vizand exclusiv domeniul asigurarilor de viata. Detinand 99,98 % din pachetul de actiuni, grupul Grawe este actionarul majoritar al companiei romanesti.
Ne conducem dupa urmatorul motto: “Asigurarea de partea TA”, iar strategia noastra este sa punem in permanenta clientul pe primul loc, sa ii oferim cele mai bune produse si servicii in orice moment.