Suport pentru departamentul ADMINISTRATIV

ESOP Consulting

17-05-2007 | EXPIRA LA 16-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

ESOP angajeaza suport pentru departamentul administrativ cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani pentru diverse comisioane ce tin de achizitii, probleme administrative etc.
(www.esop.ro)


CERINTE

- persoane indraznete, serioase si adaptabile
- posesori ai permisului de conducere categoria B cu
- disponibilitate de program full-time
Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj
Experienta nu este necesara


BENEFICII OFERITE

Salariu fix + comision
Carte de munca
Lucrul intr-o echipa tanara si dinamica
Posibilitatea avansarii si dezvoltarii unei cariere in domeniul administrativ
Mediu de lucru profesionist


DESCRIEREA FIRMEI

Cine este ESOP?
...este un jucator de ECHIPA. Cu oameni:

tineri
...entuziasti, profesionisti, motivati . Ne conturam fiecare actiune intr-un mod cat mai creativ. Nu trasam limite in a gandi, nici in a implementa.

competitivi
Respectam piata, si actorii sai. Insa cel mai important competitor suntem noi insine. Dezvoltarea este o preocupare continua. In fiecare zi trebuie sa construim ceva nou, ceva mai bun.

informati
Traim in era informatiei. Dinamica sa contureaza lumea, … in special lumea afacerilor. Observam continuu, interpretam si invatam. Urmarim atent piata si tendintele sale. Scopul nostru final este furnizarea catre partenerii nostri a celor mai eficiente solutii imobiliare.

flexibili
Suntem deschisi ideilor noi si metodelor neconventionale care contribuie la succesul serviciilor noastre. Si le cream! Cu o mobilitate mare in cadrul pietei si un dezvoltat simt practic, adaptam serviciile proprii intr-un mod cat mai adecvat cerintelor fiecarui client.