Suport clienti

SCRIPTOR SYSTEM SRL

12-07-2013 | EXPIRA LA 11-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Operatorul SS (nivel 1) va asigura suport in utilizarea functionalitatilor sistemului (telefonic si e-mail) si va asigura la inregistrarea / documentarea cerintelor formulate de utilizatori.


CERINTE

Candidatul pentru aceasta pozitie are studii (in curs sau finalizate) in domeniul informatica, automatica, cibernetica, are cunostinte cel putin medii de limba engleza si orientare catre eficienta in comunicarea cu clientii si utilizatorii aplicatiei.
Cunostintele de operare in sql sunt un plus.
Este necesara cunoasterea limbii engleze


BENEFICII OFERITE

Training la sediul din Budapesta al companiei;
Posibilitate de a lucra si de la domiciliu;
Salariu atractiv, adaptat evolutiei numarului si complexitatii sarcinilor alocate;
Posibilitati de dezvoltare profesionala si participare la proiecte de dezvoltare viitoare, compania incurajand dezvoltarea carierei catre pozitii de dezvoltator - programator.


DESCRIEREA FIRMEI

Scriptor System este dezvoltatorul sistemului Scriptor (CRM/SFA) dedicat companiilor din primul esalon european din domeniul farmaceutic, pentru subsidiarele acestora din Romania, Bulgaria, Cehia, Polonia, Solvacia, Ungaria.
Sistemul asigura cresterea performantei echipelor de vanzari, punand la dispozitie informatii din sistemul central si asigurand preluarea datelor si comenzilor din teren.