SUCCES iminent prin vanzari produse cosmetice in sistem MLM

Atitude SRL

10-06-2005 | EXPIRA LA 10-07-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

CAUTAM DISTRIBUITORI MLM!
Cu si fara experienta in domeniu, Plan de Marketing deosebit de atragator, cu adevarat Multi LEVEL produse de o calitate foarte buna,importate din Germania, conditii esentiale pentru succesul Dumneavoastra,intr-o firma care este relativ noua pe piata romaneasca cu oportunitatile de rigoare.
In Germania exista un proverb: \"Wer zu erst kommt malt zu erst\" care vrea sa insemne aproxomativ: Cine vine primul deseneaza primul!:)sansa mare este tocmai in companiile care sunt in dezvoltare si mai putin acolo unde exista deja o suprasaturatie
Nu este ceruta calificare deosebita ci doar vointa de a-ti realiza visurile prin bucuria de a lucra cu oamenii si de a-i ajuta si pe ei sa aiba SUCCES alaturi de tine
Se poate lucra Full Time sau Part Time, fara limita de varsta, indiferent de studii, profesie, localitate. Lucrezi cat vrei, unde vrei, program de lucru propriu, flexibil.
• Nu ai limite si conditionari.
Firma acorda ajutor prin pregatire profesionala continua, prezentarea produselor si a planului de marketing bineînteles in mod gratuit .Pentru orice intrebari va stam la dispozitie, organizam prezentari pentru linia Dvs descendenta indiferent daca in orasele in care avem deja consultanti sau nu.
Pentru detalii contactati-ne si va vom ajuta sa va realizati VISURILE PRIN INDEPENDENTA FINACIARA prin acumulari treptate dar sigure!


CERINTE

Consecventa, seriozitate, disciplina, ambitie


BENEFICII OFERITE

Bonusuri lunare de retea conform Planului de Mareting al Companiei