STUDENT- FACULTATEA DE LITERE (INTERNSHIP)

SOFTWIN

31-07-2009 | EXPIRA LA 06-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Compania SOFTWIN (www.softwin.ro) organizeaza, in cadrul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare, un Internship platit pentru studenti sau tineri absolventi ai Facultatii de Litere si Facultatii de Limbi Straine.

Durata de desfasurare a stagiului de pregatire este de 3 luni in perioada 15.07.2009 – 15.10.2009.

Candidatii trebuie sa cunoasca bine gramatica limbii romane si sa aiba cunostinte de baza de fonetica si semantica.

Programul presupune o perioada de 3 luni de lucru full time, intr-o echipa de maxim 5 persoane, coordonata de lingvistii din cadrul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare din SOFTWIN. Activitatile desfasurate vor consta in verificarea si corectarea unor informatii lingvistice, utilizand aplicatii software specializate pentru aceste operatii. De aceea, cunostinte de baza de utilizare a calculatorului sunt obligatorii.

Candidatii interesati sunt rugati sa transmita un CV in vederea programarii la interviu in atentia dl Elvis Popovici la: e-mail: epopovici@ascenta.ro, pana la data de 10 iulie 2009.


DESCRIEREA FIRMEI

SOFTWIN este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe din domeniul IT&C. infiintata in 1990, SOFTWIN si-a diversificat continuu activitatea, adaugand la activitatea de baza de dezvoltare si implementare de aplicatii software complexe, noi solutii si servicii cum ar fi: ePublishing si eContent Solutions (1993), antivirus BitDefender (1997), servicii de contact center (2000), helpdesk pentru IT (2001), solutii SAP (2002).