START-UP BUSINESS \\\" CARIERA TA IN AFACERI IMOBILIARE \\\"

ABC Human Capital

01-08-2009 | EXPIRA LA 07-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Lider mondial in imobiliare, cu peste 119 400 de agenti, 6740 de birouri in peste 63 de tari printre care:
Statele Unite, Canada, America de N, America Centrala si Australia, Africa de Sud, Europa si Israel, etc.
Inca din 1973 brand-ul atrage si formeaza profesionisti de top in domeniul imobiliar. Trainerii nostri te vor invata cum sa devii cel mai bun in domeniu si iti vor oferi sprijin si consultanta specializata ori de cate ori vei avea nevoie.
Astfel in ultimii 10 ani compania a reusit sa atraga si sa retina mai multi parteneri decat unii din competitori sai in intreaga lor istorie. BRANDUL si-a garantat succesul stabilind noi standarde in domeniul imobiliar, gestionand cele mai noi tehnologii informatice, strategii de vanzare, inovatii de afaceri si marketing.

Cum ar fi daca azi ai incepe o afacere, iar maine ai fi recunoscut ca fiind cel mai bun alaturi de brand-ul pe care-l reprezinti, LIDER MONDIAL IN TRANZACTII IMPBILIARE.
Daca esti interesat de construirea sau consolidarea unei cariere de success in domeniul imobiliar, analizeaza cu atentie oportunitatea care iti este oferita:
- independenta in afacere;
- stabilitatea unui business alaturi de cel mai complex sistem imobiliar din lume si alaturi de cei mai performanti parteneri;
- oportunitatea de a beneficia de cele mai bune sisteme de pregatire si trainiguri, pentru imbunatatirea performantei;
- oportunitatea de a tranzactiona proprietati in intreaga lume;
- Transmitere eficienta a ofertelor;
Mai mult de $1 miliard cheltuiti anual pentru a te promova pe tine – agentul.


CERINTE

Tot ce trebuie sa faci, este sa te alaturi echipei de profesionisti si sa ne demonstrezi ca ai urmatoarele insusiti pentru a invinge:
- abilitati de negociere, abilitati manageriale;
- abilitati de comunicare si de relationare foarte dezvoltate;
- atitudine de invingator'
- dorinta de-a avea propriul business si de-a fi ghidat/ sprijinit pentru a-l dezvolta.


BENEFICII OFERITE

Trebuie sa-ti doresti sa devi un liber intreprinzator, cu un business propriu, care poate urma strategia de marketing a brandului pe care-l promovam sau chiar propria strategie.


DESCRIEREA FIRMEI

ABC HUMAN CAPITAL este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, alaturi de echipa sa, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

Consultantii ABC Human Capital vin cu o bogata experienta castigata in urma derularii unor complexe proiecte de recrutare, pentru posturi de middle si top management, pentru companii nationale si multinationale, la nivelul intregii tari.