Stagiu/job revizori de traduceri

A. Costea Services SRL

27-02-2015 | EXPIRA LA 01-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Îţi place să vorbeşti şi să scrii corect? Vânezi greşeli de gramatică şi de ortografie oriunde în jurul tău? Simţi nevoia să fii întotdeauna perfect(ă)?

Atunci ţi-ai găsit locul unde să te simţi în largul tău şi oamenii care să te înţeleagă, plus un job adevărat ca revizor de traduceri, după o săptămână de training/stagiu.


CERINTE

- proaspăt absolvent/masterand din cadrul Facultăţilor de Litere şi/sau Limbi Străine (în special secţiile: Teoria şi practica editării, Traducători – interpreţi, Traducere şi terminologie, LMA, Limba şi literatura română – Limbă şi literatură străină (engleză/germană/spaniolă/franceză/italiană))
- cunoaşterea excelentă a tuturor aspectelor limbii române (stil, sintaxă, gramatică, ortografie, vocabular etc.)
- cunoştinţe aprofundate pachet MS Office
- capacitate de a observa detalii
- gândire logică
- capacitate de a memora rapid informaţii noi şi de a le putea aplica în mod eficient
- inteligenţă, eficienţă, corectitudine, entuziasm


BENEFICII OFERITE

Se va oferi un stagiu de pregătire/training de o săptămână. La finalul acestuia, va fi selectat un revizor de traduceri pentru fiecare limbă.


DESCRIEREA FIRMEI

A. Costea Services SRL, înfiinţată în 2004, este un birou de traduceri cu clienţi internaţionali de înalt nivel (corporaţii, instituţii).

Firma noastră este condusă de o echipă tânară şi entuziastă, care încearcă să demonstreze că românii pot oferi servicii de traducere cu adevărat profesionale şi o calitate la nivel internaţional.