Stagiu de Practica in Libra Bank - Bucuresti, Sibiu, Craiova, Constanta, Piatra Neamt, Bistrita, Oradea, Rm Valcea, Brasov, Iasi, Buzau, Ploiesti

LIBRA BANK SA

26-05-2009 | EXPIRA LA 25-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitatea de practica se desfasoara in cadrul sucursalelor si agentiilor Libra Bank, din Bucuresti si din tara.

Studentii care doresc sa lucreze in Libra Bank trebuie sa se inscrie la un stagiul de practica de minim 2 si maxim 4 saptamani, in orice Sucursala a Libra Bank.

In acest interval studentii sunt indrumati de catre Directorul de Sucursala catre o linie de business: Corporate, Professionals sau Retail.

In cazul Corporate si Professionals studentii devin asistentii celui mai experimentat Relationship Manager din Sucursala respectiva si au la dispozitie o saptamana sa isi aleaga un produs pe care sa il invete si sa il promoveze alaturi de RM-ul respectiv.

In cazul Retailului studentii vor intra sub tutela celui mai experimentat Consilier financiar bancar din Sucursala respectiva, si vor invata, de asemenea, intr-un interval de 1 saptamana un produs pe care apoi sa il promoveze.

Daca doresc, studentii pot vinde mai multe produse.

Durata: 3 saptamani.
Perioada: 01.06.2009-01.09.2009.


CERINTE

- Bun organizator
- Atitudine proactiva
- Creativitate si spirit de initiativa
- Capacitate de analiza si sinteza


BENEFICII OFERITE

Procesul de vanzare, pe ariile Corporate, Professionals, Retail, se organizeaza in sistem competitional.

Castiga studentul care vinde cel mai mare numar de produse din categoria celor enumerate mai sus.


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea LIBRA BANK este sa ofere pachete si solutii financiare moderne, flexibile, eficiente si de calitate, care sa se potriveasca nevoilor tale financiare. Pentru aceasta, iti punem la dispozitie o echipa de oameni talentati si motivati, pregatiti sa te asiste. Este convingerea noastra ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate financiare de lunga durata cu clientii nostri. De aceea, LIBRA BANK este mai mult decat o institutie, este un partener financiar, care te asculta, te intelege si iti ofera solutiile cele mai potrivite.