Staffing Analyst -Divizia CRM

SOFTWIN SRL

10-12-2006 | EXPIRA LA 16-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Intocmeste planificarea orara saptamanala a angajatilor din departament.
- Realizeaza pay-rollul.
- Tine evidenta cheltuielilor sefului de departament, ale responsabilului de proiect, mentinand permanent relatia cu departamentul financiar-contabil.
- Mentine legatura cu responsabilul pentru protectia muncii in vederea semnarii fiselor individuale de instructaj de catre fiecare angajat.
- Intocmeste toate actele privind executarea, modificarea si incetarea contractelor de munca.
- Administreaza cererile de achizitie, le supune aprobarii sefului de departament si intretine relatia permanenta cu magazia pentru tot departamentul.
- Alte responsabilitati legate de gestionarea administrativa a angajatilor.


CERINTE

- Absolvent studii universitare.
- Cunostinte de legislatia muncii (preferabil experienta in domeniu)
- Operare PC si programare (MS Excel, Word, Internet Explorer)
- Cunostinte primare baze de date (Access, SQL)


BENEFICII OFERITE

- Colectiv tanar si dinamic, mediu profesionist.
- Posibilitatea de acumulare de cunostinte in domeniul legislatiei muncii.
- Participarea la programe de training.
- Pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

SOFTWIN, infiintata in anul 1990, este o companie privata cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezint¿ dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe din domeniul IT&C.
Cu o echipa de peste 900 de angajati, SOFTWIN a dezvoltat si implementat tehnologii de vârf în peste 4.000 de proiecte dezvoltate pentru parteneri din întreaga lume. Peste 70% din cifra de afaceri a companiei este realizat¿ din export c¿tre t¿rile Uniunii Europene si Statele Unite ale Americii.
Satisfactia clientului este un element foarte important în politica de afaceri a companiei, SOFTWIN fiind prima firma de software din Romania certificata ISO 9001 in 1998 si recertificata in 2006. Preocup¿rile actuale ale companiei tind c¿tre managementul calitAtii totale.
SOFTWIN este furnizor de solutii IT strategice si servicii pe bazA de IT care r¿spund nevoilor afacerilor moderne: Securitatea datelor, Business Intelligence, Portaluri, eContent si CRM.