SQL DEVELOPER

NEFERTITI Human Capital Consulting

27-11-2007 | EXPIRA LA 27-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este una din primele 5 companii din lume si lider de piata in Romania in domeniul sau de activitate: dezvoltarea de software pentru domeniul business . Fondata in 1983 , ajunge in tara noastra in 1992 deschizand o reprezentata pentru Europa de Est care , in foarte scurt timp, gratie echipei de aici lanseaza prima solutie software proprie, solutie ce a devenit in prezent unul dintre cele mai bine vandute sisteme pe piata est europeana.
In 2007 compania are reprezentante in 25 de state ale lumii, pe piete competitive precum Statele Unite, Franta sau Japonia; a cumulat o baza de clienti de peste 30 000 de comapanii si, numai in Romania, are peste 20 000 de licente instalate. Numarul mediu de clienti pentru reprezentanta din Bucuresti este de cca 2500.

Portofoliul de produse oferite a fost considerabil difersificat, urmarind obiectivul final al companiei: furnizarea si implementarea de solutii integrate pentru afaceri. Pana in prezent , aceasta companie a lansat 12 solutii standard ( ultimele doua lansate in 2005: una este destinata managementului rutelor si al transporturilor iar cealalta a fost conceputa pe segmentul analize si rapoarte manageriale) acoperind practic intreaga gama de activitati specifice unui business competent.
Datorita dezvoltarii sale echipa tehnica pe care o pune la dispozitia clientilor sai are nevoie de noi angajati, persoane dedicate, deschise la nou, inventive, corecte, bine pregatite tehnic.

Postul vacant – SQL DEVELOPER - presupune dezvoltarea, personalizarea, adaptarea si implementarea solutiilor standard deja existente la nevoile concrete ale clientilor companiei. Astfel, principalele atributii sunt:
- Configurarea de baze de date relationale (MySQL, MS SQL)
- Intretinerea si dezvoltarea de aplicatii folosite in cadrul companiei
- Asigurare consultanta pentru produsele dezvoltate de companie
- Implicarea in crearea si implementarea solutiilor ERP pentru clientii companiei
- Reconfigurarea soft in functie de nevoile clientilor
- Consultanta pentru actulizari si utilizari corecte ale softurilor companiei
- Deplasari la sediul clientului pentr eventuale reinstalari, recuperari date, etc.


CERINTE

- Studii superioare de profil (Automatica, Informatica, Cibernetica)
- Cunostinte foarte solide de programare baze de date SQL, lucru cu SQL Server
- Capacitatea de a lucra atat independent cat si in echipa, atentie la detalii, orientare spre rezultate si calitate, responsabilitatea muncii
- Persoana comunicativa si bine organizata
- Experienta in dezvoltarea de aplicatii - minim 1 an


BENEFICII OFERITE

- negociabile in functie de abilitatile si experienta dumneavoastra


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/ schimbarea/ consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte, fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.
Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.